Κατηγορίες
Super League 1 - Γ Εθνική / Τοπικά

Καβάλα – Πανθρακικός (2-2) MVP ο Νικόλτσης, πέτυχε και τα δύο τέρματα!

Χωρίς τίτλοΙσόπαλος με σκορ 2-2 αναδείχθηκε ο Πανθρακικός το απόγευμα του Σαββάτου στην Καβάλα, με αντίπαλο τον ΑΟΚ, στο τέταρτο φιλικό προετοιμασίας της ομάδας, δύο ακριβώς εβδομάδες πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Έπειτα από το φιλικό της 26ης Ιουλίου μεταξύ των δύο ομάδων στο Βώλακα της Δράμας, που ήταν και το πρώτο φετινό για την ομάδα μας, ο Πανθρακικός αντιμετώπισε ξανά την Καβάλα, αυτή τη φορά ως φιλοξενούμενος, στο γήπεδο «Ανθή Καραγιάννη».

Ο Μάνουελ Ρόκα ξεκούρασε ορισμένους ποδοσφαιριστές, που δε μετείχαν στην αποστολή, έδωσε ευκαιρία συμμετοχής σε νέους, όπως οι Παπαχρήστος, Μουδούρογλου, Μαρκόπουλος και Νικόλτσης, περισσότερο χρόνο στο νεοαποκτηθέντα Χαβίτο, ενώ χρησιμοποίησε για πρώτη φορά σε φιλικό παιχνίδι τον Μεχία, μετά και την επιστροφή του τελευταίου από την Ονδούρα και τις υποχρεώσεις που είχε με την Εθνική του ομάδα.

Ο Πανθρακικός είχε την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο και κατάφερε να προηγηθεί νωρίς στο σκορ. Αφού στο πρώτο 10λεπτο ο Μαρκόπουλος απείλησε για πρώτη φορά την εστία του ΑΟΚ, ήρθε στο 16’ ο Νικόλτσης να ανοίξει το σκορ, μετά τη συνεργασία του με τον Ζδράβο-Ρίζο. Αφού έκλεψε την μπάλα λίγο μετά τη σέντρα και έφτασε με τη μαχητικότητά του μέχρι τη μεγάλη περιοχή, νίκησε στον τετ α τετ τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Ο επιθετικός της ομάδας της Κομοτηνής αποτέλεσε άλλωστε την μορφή του αγώνα. Ήταν ο σκόρερ και του δεύτερου τέρματος της ομάδας της Κομοτηνής, ενώ είχε μια νέα ευκαιρία στο 24’, με σουτ που δε βρήκε το στόχο. Στη συνέχεια του πρώτου μέρους ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αρκετά, με το 0-1 να μη διατηρείται ωστόσο  ως τη λήξη του ημιχρόνου, αφού ένα λεπτό πριν αυτό ολοκληρωθεί ο Δουμάνης ισοφάρισε σε 1-1 μετά από ασίστ που δέχθηκε από τον Βλάση Καζάκη, σε ένα καθαρά θρακιώτικο σε δημιουργία και εκτέλεση τέρμα.

περισσότερα στο thrakisports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected