Διάφορα

Η νέα εποχή (Part3) – H…γυμνή αλήθεια και τα τρυφερά ενσταντανέ made by “Poniroulis”

257356-BeachKiss

Μπορεί τα capital controls αλλά και η γενικότερη οικονομική δυσπραγία να καθυστερούν τη μετάβαση στη νέα εποχή για το ImathiaSportsNews, δεν παύουμε όμως να δουλεύουμε πάνω σ αυτό κλείνοντας τις επόμενες συμφωνίες!

Μετά τους “Βάλτος Boys“, που θα αναλάβουν αποκλειστικά την δημοσιογραφική κάλυψη της φετινής (πολύ ενδιαφέρουσας) Γ Εθνικής, με την εβδομαδιαία παρουσία της τετραμελούς ομάδας στα γήπεδα της Βορείου Ελλάδας αλλά και την συνεργασία με τη Χαρά Ματεντζόγλου, που θα παρέχει την πληροφόρηση για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Πέλλας, το πλήρωμα του χρόνου έφτασε για τον τομέα ψυχαγωγίας!

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε τη συμφωνία με τον φανατικό του γυναικείου φύλου “Ponirouli” που θα μας κρατά συντροφιά από την 1η Σεπτέμβρη, με την αποκλειστική ενασχόληση του να συγκεντρώσει όλες τις όμορφες υπάρξεις και να διοργανώσει παρέλαση με στόχο το…οθφαλμόλουτρο των αναγνωστών.

Ο “Poniroulis” (που δεν αποκαλύπτει το όνομα αλλά είναι μέλος σ αυτό που λέμε “showbiz”) μας δυσκόλεψε αρκετά καθώς ο χρόνος του είναι περιορισμένος ωστόσο τον καταφέραμε και θα μας…ανοίξει τα μάτια από τον επόμενο μήνα!

*Να σημειώσουμε πως μαζί μας θα είναι βεβαίως και οι ιστοσελίδες embolos.gr και alexandriamou.gr, μία καθόλα άψογη συνεργασία που έχει ως στόχο την αμοιβαία στήριξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού στην Ημαθία και τη μεγαλύτερη προβολή του με στόχο τη διάδοση και εκτός των στενών ορίων του νομού. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους υπευθύνους των ιστοσελίδων, που με μεγάλη προθυμία και χαρά θα είναι μαζί μας και τη νέα αγωνιστική σεζόν

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected