Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Το ImathiaSportsNews στην προετοιμασία του Ολυμπιακού Νάουσας (photos+vid)

DSCN8609Δεύτερη εβδομάδα προετοιμασίας για τον Ολυμπιακό Νάουσας και οι προσπάθειες προπονητών και ποδοσφαιριστών συνεχίζονται με αμείωτη ένταση στο Δημοτικό Γήπεδο Στενημάχου.

Εκεί όπου φιλοξενείται αυτή την περίοδο η “ερυθρόλευκη” ομάδα, λόγω των έργων στο Δημοτικό Γήπεδο Αγίου Νικολάου, έδρα του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα. Ένα γήπεδο που (δυστυχώς) θα μείνει…ορφανό φέτος καθώς κατά τα φαινόμενα, η τοπική Θύελλα δεν θα συμμετέχει φέτος στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ημαθίας, όντας ένα ακόμη “θύμα” της οικονομικής συγκυρίας των τελευταίων ετών.

Στη σημερινή προπόνηση έδωσαν το παρόν 18 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι εκτέλεσαν το πρόγραμμα υπό τις οδηγίες των Γιώργου Δασκαλάκη, Δημήτρη Τσιούλη και Νίκου Κουμπουλή. Ξεκάθαρο για ακόμη μία φορά, πως η φιλοσοφία της ομάδας πηγάζει από τη δουλειά με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές και την δοκιμασμένη συνταγή της τεχνογνωσίας από την τεράστιας σημασίας συνεργασία με την Άρσεναλ.

Χαρακτηριστικό άλλωστε το γεγονός πως οι ασκήσεις προέρχονται από τη συγκεκριμένη τεχνογνωσία, την οποία πλέον αφομοίωσαν και οι προπονητές της ομάδας, μετά τα αλλεπάλληλα σεμινάρια στην έδρα της Αγγλικής ομάδας.

Μετά την καθιερωμένη ομιλία και τα συμπεράσματα του φιλικού στο Ροδοχώρι (Σάββατο 8/8), ακολούθησαν οι ασκήσεις που έχουν αποκλειστικό μενού τη χρήση της μπάλας, με βασικό στόχο το κοντρόλ και τη δουλειά με τα δύο πόδια.

Παρών βεβαίως και η “ψυχή” αυτής της ομάδας, Μαρία Πασχούλα που διατηρεί το εξαιρετικά οργανωμένο blog της ομάδας και ενημερώνει τους απανταχού φίλους του συλλόγου με καθημερινές αναρτήσεις.

Φωτορεπορτάζ από τη σημερινή προπόνηση :

*δείτε σε επόμενες αναρτήσεις τις πολύ ενδιαφέρουσες δηλώσεις των Γιώργου Δασκαλάκη και Δημήτρη Τσιούλη

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected