Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Αστέρας Αλεξάνδρειας – Επιστρέφει το…μπλε στο Νησί!

DSCN0299Μετά από ένα χρόνο, το ανδρικό τμήμα του Αστέρα Αλεξάνδρειας επιστρέφει στην Α2 Ερασιτεχνική.

Η περσινή παρουσία του ιστορικού Νησαϊκού αποδείχτηκε τελικά προσωρινή καθώς παρά τις τιτάνιες προσπάθειες των ιθυνόντων, δεν κατέστη δυνατή η λειτουργία του και τη νέα σεζόν, με αποτέλεσμα ο Αστέρας επιστρέφει στα ποδοσφαιρικά δρώμενα με πολλούς νεαρούς αλλά και έμπειρους ποδοσφαιριστές.

Με (προσωρινό) προπονητή τον Τάσο Χουρσουζίδη και την παρουσία 20 παικτών (μία “μίξη” από την Ακαδημία, του Νησαϊκού αλλά και πιθανών μεταγραφών) πραγματοποιήθηκε η σημερινή (10/8) προπόνηση, που ουσιαστικά ήταν η πρώτη σε τέτοιο επίπεδο καθώς την προηγούμενη εβδομάδα δεν κατέστη δυνατή η συγκέντρωση του αναγκαίου ρόστερ.

Να σημειώσουμε πως επικεφαλής του Αστέρα Αλεξάνδρειας παραμένει ο Πόλυς Χουρσουζίδης, ο οποίος θα αναλάβει το παιδικό τμήμα της ομάδας ενώ σύντομα θα ανακοινωθούν και τυπικά οι παίκτες που θα προστεθούν στο ρόστερ του ανδρικού τμήματος.

Ευχαριστούμε θερμά τους συνεργάτες του alexandriamou.gr για την ευγενική παραχώρηση των φωτογραφιών, στις επόμενες μέρες το ImathiaSportsNews θα καταγράψει τις (παραδοσιακές) δηλώσεις για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected