B ΕΠΣ Ημαθίας

Το ImathiaSportsNews στην “πρώτη” το ΑΟ Μαρίνας (photos+vid)

DSCN8649Σε έναν από τους ιδανικούς τόπους για προετοιμασία, μέσα στον καταπράσινο περιβάλλον του γηπέδου της Μαρίνας, πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση του ΑΟΜ για τη νέα σεζόν.

Μία σεζόν που θα βρει τους “οράνιε” για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στην Α2 Ερασιτεχνική και μάλιστα οι ιθύνοντες, μετά και την ομολογουμένως αξιόλογη ενίσχυση στο μεταγραφικό παζάρι, έχουν υψηλές βλέψεις για τη χρονιά που έρχεται, όπως χαρακτηριστικά μας τόνισε ο πρόεδρος Νίκος Μιχαηλίδης.

Παρουσία σύσσωμης της διοίκησης, του νέου προπονητή Γιώργου Παπαδόπουλου και 22 παικτών, η σημερινή “πρώτη” περιελάμβανε χαλαρό τρέξιμο και ασκήσεις με τη μπάλα, ωστόσο όπως μας τόνισε ο παλαίμαχος παίκτης της ΑΕΚ και πολλών μεγάλων ομάδων στην Ελλάδα (και όχι μόνο καθώς ήταν ο μοναδικός Έλληνας ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε στο εξωτερικό μετά τον Νίκο Αναστόπουλο!), οι προπονήσεις θα περιλαμβάνουν σταδιακά περισσότερη μπάλα.

Παρόντες βεβαίως και τα 8 από τα 9 αποκτήματα της ομάδας (απουσίαζε ο Αλέξανδρος Ματάτης), οι οποίοι φωτογραφήθηκαν ξεχωριστά για τις ανάγκες του ρεπορτάζ.

DSCN8645

Από αριστερά : Χρήστος Μουρατίδης, Στάθης Δραγουμάνος, Παναγιώτης Σπαθόπουλος, Αντώνης Σαρμπίνος, Παπαδόπουλος, Χρήστος Γκότσης, Διονύσης Μυδούρης και ο προπονητής Γιώργος Παπαδόπουλος

 

Οι προπονήσεις θα είναι καθημερινές (εκτός Κυριακής) ενώ όπως μας ενημέρωσε ο πρόεδρος της ομάδας, επίκειται και μία ακόμη μεταγραφή η οποίος (όπως αναφέρει) θα είναι το κερασάκι στην τούρτα!

Φωτορεπορτάζ από τη σημερινή “πρώτη” ενώ ακολουθεί σε επόμενη ανάρτηση το βίντεο με τις δηλώσεις του νέου προπονητή :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected