Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Δόξα Λιανοβεργίου – Η πρώτη συγκέντρωση για τη σεζόν 2015/16 (photos)

DSCN0272Εθιμοτυπικού κυρίως χαρακτήρα ήταν η σημερινή πρώτη συγκέντρωση της Δόξας Λιανοβεργίου για τη σεζόν 2015-2016. 

Ο προπονητής της ομάδας Σάκης Παγγούρας (για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στο τιμόνι των “κυανολεύκων” και μάλιστα με διπλό ρόλο φέτος καθώς προπονεί και την Ποντιακή Νεολαία Αράχου στην Α1 Ερασιτεχνική!) συναντήθηκε με τους ποδοσφαιριστές στο Δημοτικό Γήπεδο Λιανοβεργίου και συζήτησαν για την προετοιμασία που ξεκινά αύριο.

Ο έμπειρος προπονητής μίλησε για την ανάγκη προσήλωσης στην όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία αλλά και στο ότι η ομάδα θα δώσει τον καλύτερο της εαυτό τη φετινή χρονιά, όπως έπραξε και πέρσι. Στόχος ο πρωταθλητισμός αλλά όχι αυτοσκοπός η άνοδος, σε ένα πρωτάθλημα όπως το χαρακτήρισε ο ίδιος αμφίρροπο, με πολλές δυνατές ομάδες.

Θυμίζουμε πως η Δόξα ενισχύθηκε μέχρι στιγμής με τέσσερις ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα τους Γρηγόρη Πατρίκα και Αντώνη Παπαδόπουλο από τον Νησαϊκό, τον Δημήτρη Χριστοφόρου από τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας και τον Χρήστο Κωνσταντίνου από τον Ολυμπιακό Κυμίνων ενώ αποχώρησαν οι Μάκης Κίρτσογλου (Μακεδονικός Πλατάνου) και Δημήτρης Πλέσκας, Γιάννης Τσάκαλο, Γιώργος Χατζηδημητρίου που μεταπήδησαν στο γειτονικό Παλαιοχώρι.

Αναμένονται βεβαίως 2-3 ακόμη μεταγραφικές κινήσεις, που σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ήδη μπει σε…τροχιά και αναμένεται θετική εξέλιξη στο εγγύς μέλλον.

Ευχαριστούμε θερμά τους συνεργάτες του alexandriamou.gr για την ευγενική παραχώρηση των φωτογραφιών, στις επόμενες μέρες το ImathiaSportsNews θα καταγράψει τις (παραδοσιακές) δηλώσεις για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected