Ποδόσφαιρο

Δύο απίστευτες φάσεις που λες “δεν παίζει, είναι εφέ…”! (vids)

Χωρίς τίτλοΣε αγώνα ερασιτεχνικών ομάδων στην Αυστραλία, ένας “γάτος” κίπερ έσωσε την ομάδα του βλέποντας μπροστά του μία εκτέλεση πέναλτι… παρωδία

Πάμε μία βόλτα στο ντέρμπι κορυφής ερασιτεχνικών ομάδων τέταρτης κατηγορίας στην Αυστραλία. Η λίγκα ονομάζεται “Zagames State League 4 North” και η πρωτοπόρος Fawkner έπαιζε με την West Preston. Το σκορ ήταν στο 2-1 υπέρ της πρώτης όταν η φιλοξενούμενη ομάδα κέρδισε πέναλτι.

Η έμπνευση όμως του εκτελεστή να… προσποιηθεί για το χτυπήσει κάποιος άλλος μπέρδεψε τους συμπαίκτες του. Κανείς δεν πήγε στην μπάλα πλην του αντίπαλου τερματοφύλακα ο οποίος έτρεξε και την απομάκρυνε. Η κίνηση αυτή πιθανόν να μπέρδεψε τον διαιτητή ο οποίος πίστεψε ότι ο εκτελεστής ακούμπησε την μπάλα.

Έτσι άφησε το παιχνίδι να εξελιχθεί με τους παίκτες της West Preston να διαμαρτύρονται έντονα για την απόφαση του ρέφερι. Για την ιστορία, η Fawkner επικράτησε με 3-1.

Δείτε την απίστευτη φάση στο Sport24.gr

Χωρίς τίτλο

Ο επιθετικός της Ναούτικο, Φαμπιάνο Ελέρ, κατάφερε να χάσει μία μοναδική ευκαιρία κόντρα στην Μπαΐα, που δεν δικαιολογείται από την εμπειρία του, άλλωστε έχει πατήσει τα 37.

Το ματς της Μπαΐα με τη Ναούτικο έληξε στο 1-1, αλλά δεν προσέφερε ιδιαίτερες ευκαιρίες. Δεν θα το θυμάται κανείς, εκτός από τον 37χρονο Βραζιλιάνο της δεύτερης, Φαμπιάνο Ελέρ, που έχασε μία απίστευτη ευκαιρία, με τον τερματοφύλακα της πρώτης – σχέδον – εξουδετερωμένο.

Δείτε το video που ακολουθεί από το 2:44 έως μέχρι 3:00

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected