Football League

Τρίκαλα – Νέο δημοσίευμα αναφέρει για συνθήκες διάλυσης!

aot-logo_610x400Υπό διάλυση η ιστορική ομάδα του ΑΟΤ, εξαιτίας της αφερεγγυότητας Κουτσούρη. Φεύγουν οι παίκτες. Χτύπησε την “πόρτα” του Πλεξίδα! Ακυρώθηκε το φιλικό με Φαρκαδόνα! Οργή στις τάξεις των οπαδών! Ό

Ώρα μηδέν για τον ΑΟ Τρίκαλα. Η προσπάθεια να πεισθούν οι ποδοσφαιριστές και να συνεχίσουν τις προπονήσεις έπεσε στο… κενό.
Η διοίκηση Κουτσούρη παρά τις δεσμεύσεις της ότι θα δώσει προκαταβολές στους παίκτες παρέμεινε στα… λόγια. Όσοι πέρασαν σήμερα από τα γραφεία, έφυγαν με άδεια χέρια με τον “ισχυρό” άνδρα του ΑΟΤ, να αναφέρει μεταξύ άλλων ότι θα… προσπαθήσει να βρεθούν χρήματα την άλλη εβδομάδα.

Να σημειωθεί ότι και όσοι έχουν υπογράψει συμβόλαια δεν έχουν κατατεθεί κάτι που σημαίνει ότι αφενός μπορούν να κινηθούν νομικά και αφετέρου να διεκδικήσουν νέα ποδοσφαιρική “στέγη”. Ήδη κάποιοι εξ΄αυτών ενημέρωσαν Κουτσούρη και Αμανατίδη ότι θα αποχωρήσουν.

Η απόφαση που έχει παρθεί είναι να συνεχιστεί η αποχή από τις προπονήσεις, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες της mikriliga.com το αυριανό φιλικό με την Φαρκαδόνα αναβλήθηκε, αφού οι παίκτες αρνήθηκαν να πάρουν μέρος.

περισσότερα στη mikriliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected