Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Σοσιεδάδ – Παναθηναϊκός (3-0) Κατέρρευσε στο τέλος… (vid)

02041aa2f5497547060cc59f03b047d2_LΟ Παναθηναϊκός μέχρι το 80’ ήταν καλύτερος από τη Σοσιεδάδ, αλλά μόλις δέχθηκε πρώτος γκολ κατέρρευσε κι ηττήθηκε 3-0 στο φιλικό του «Ανοέτα».

Μπορεί να έδειξε κάποια καλά στοιχεία, να κράτησε μπάλα και να έφτιαξε φάσεις – τις οποίες πάλι δεν τελείωσε – όμως ο Παναθηναϊκός για ακόμα μια φορά απογοήτευσε στο φινάλε του παιχνιδιού. Οι «πράσινοι» κατέρρευσαν μόλις δέχθηκαν το πρώτο γκολ από τους Βάσκους, που δεν τους είχαν απειλήσει σοβαρά στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, έδειξαν να παθαίνουν «blackout» μετά το 1-0 και εμφάνισαν σημάδια… αποσύνθεσης στο φινάλε του παιχνιδιού με «παιδικά» λάθη στην άμυνα και μηδενική συγκέντρωση στον αγωνιστικό χώρο.

Το μόνο σίγουρο, είναι πως ο Αναστασίου θα έχει να πει αλλά και να κάνει πολλά αν δεν θέλει να πέσει θύμα… έκπληξης από την Καμπάλα. Αν και εδώ που τα λέμε, στην κατάσταση που εμφανίζεται ο Παναθηναϊκός, τίποτα δεν θα συνιστά έκπληξη απέναντι στους Αζέρους. Το «τριφύλλι» θέλει εδώ και τώρα βελτίωση σε όλες τις γραμμές, διότι μπορεί για ένα μεγάλο μέρος του φιλικού στο «Ανοέτα» να εμφάνισε καλό πρόσωπο, όμως, δεν δικαιολογείται σε καμία περίπτωση το να παρατάει τους αγώνες – ακόμα και τους φιλικούς – όταν δέχεται πρώτος γκολ και μάλιστα λίγο πριν το φινάλε…

περισσότερο ρεπορτάζ στο onsports.gr

δείτε όλο το ματς

https://www.youtube.com/watch?v=_RFEzrvpfac

Live Stream Sport

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected