Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΣ Νησαϊκός – Ανακοίνωση

+ζ+Ω+μ+Σ+β+γ+θ+μ +δ+θ+Υ+θ+ν+ξ+ι+θΓράφουν οι “Βάλτος Boys”

Δυστυχώς φέτος “κάποιοι” αποφάσισαν για τον ΝΗΣΑΪΚΟ ότι δεν θα πρέπει να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Α2,παρότι η ομάδα πέρσι ήταν μία εκ των πρωταγωνιστών της κατηγορίας, στο αγωνιστικό κομμάτι και όχι μόνο!

Τους ακριβείς λόγους και τα αίτια της απόφασης αυτής δεν τα έχουμε μάθει,το παρασκήνιο είναι έντονο αλλά στο χωριό επικρατεί σιγή ιχθύος σε ότι αφορά το θέμα αυτό! Το ερώτημα όμως υπάρχει και κάνει τον καθένα από μας να αναρωτιέται…γιατί??? Δεν υπάρχουν λεφτά? Δεν υπάρχει έμψυχο δυναμικό? Δεν υπάρχουν ικανοί παράγοντες ή απλά δεν υπάρχει θέληση? ΆΓΝΩΣΤΟ!!!

Παρόλα αυτά το να μοιρολατρούμε και να “κλαίμε τον νεκρό” πάνω από το κρεβάτι του, δεν ωφελεί σε κάτι!Ο ΝΗΣΑΪΚΟΣ από σήμερα κιόλας θα πρέπει να κοιτάξει μπροστά για το επόμενο βήμα του και την γρήγορη του επιστροφή,έστω και σε χαμηλότερη κατηγορία από την επόμενη ποδοσφαιρική σεζόν 2016-17.

+Τ+υ+¬_Ε+¬_Γ Boys

Αυτό δεν πτοεί κανένα από μας,αντίθετα μας πεισμώνει γιατί ως γνωστόν την μεγάλη ομάδα δεν την κάνουν απαραίτητα μόνο τα κύπελλα και οι τίτλοι αλλά ο κόσμος, η ψυχή και η ιστορία της! Εις το επανιδείν από του χρόνου λοιπόν με την ευχή όλων μας να επιστρέψει ο ιστορικός μας σύλλογος εκεί που του αξίζει! Τέλος θα θέλαμε να κλείσουμε την ανακοίνωση αυτή με ένα γνωμικό που χρησιμοποιεί ο σοφός λαός και να το αφιερώσουμε στους επικριτές και εχθρούς της ομάδα μας που (προφανώς) από φόβο ήταν πολλοί!

“Μη γελάτε που έπεσα,κλάψτε γιατί σηκώνομαι…”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected