Football League - Μεταγραφές

Football League – Δύο μεταγραφές για τον Εργοτέλη!

Χωρίς τίτλοΣτη Football League θα παίξει τη νέα σεζόν ο Εργοτέλης και προχώρησε σε δύο ακόμα προσθήκες ενόψει της νέας σεζόν.

Ο λόγος για τους Γιώργο Κυριακόπουλο και Γιάννη Δωματά, με τον πρώτο να έχει ήδη ανακοινωθεί ως δανεικός από τον Αστέρα Τρίπολης και τον δεύτερο να επιστρέφει μετά από έναν χρόνο στο Ηράκλειο. Την περασμένη σεζόν ο γεννημένος στις 31/1/1992 παίκτης αγωνίστηκε σε Γιούχτα και Ερμιονίδα.

Η ανακοίνωση για τον Κυριακόπουλο :

«Η ΠΑΕ Εργοτέλης ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνή με την Εθνική Νέων (U19) αμυντικού, Γιώργου Κυριακόπουλου, με τη μορφή δανεισμού από τον Αστέρα Τρίπολης για τον επόμενο ένα χρόνο.

Ως παίκτης του Εργοτέλη, ο Γιώργος Κυριακόπουλος δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην οικογένεια του Εργοτέλη. Πιστεύω ότι, με πολύ δουλειά στις προπονήσεις θα κάνουμε μία καλή χρονιά και θα καταφέρουμε να πετύχουμε το στόχο της ανόδου στη Super League. Ανυπομονώ να ξεκινήσω τις υποχρεώσεις μου με την ομάδα, να καθιερωθώ και να αναδειχθώ μέσα από αυτή. Θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για να ευχαριστηθεί και ο κόσμος του Εργοτέλη».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected