Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Άτλας Ζερβοχωρίου – Η απέλπιδα προσπάθεια για τη συμμετοχή

1384075_825107774221689_1295708864845600315_nΌπως είχαμε γράψει σε προηγούμενο δημοσίευμα, ο Άτλας Ζερβοχωρίου αντιμετωπίζει το φάσμα της μη συμμετοχής στο φετινό πρωτάθλημα της Α1.

Οι αιτίες πολλές, ωστόσο δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να βρεθούν οι “ένοχοι” καθώς αυτό που προέχει είναι ο σύλλογος να σταθεί στα πόδια του και να μπορέσει έστω και την τελευταία στιγμή να αγωνιστεί στο νέο πρωτάθλημα.

Αυτό αναφέρει χαρακτηριστικά και ένας από τους ανθρώπους που συμμετείχαν ενεργά τα δύο τελευταία χρόνια και με δική του πρωτοβουλία έχει ξεκινήσει ένα σαφάρι επαφών ώστε να συγκροτηθεί ένα ρόστερ που θα “βγάλει” τη χρονιά και θα προσπαθήσει να βάλει την ομάδα σε μια (δύσκολη βεβαίως) αγωνιστική τροχιά.

Ο ίδιος μας αναφέρει πως είναι εξαιρετικά δύσκολο κάτι τέτοιο καθώς αρκετοί είναι οι ποδοσφαιριστές που έχουν ήδη βρει την επόμενη ποδοσφαιρική στέγη και ελάχιστα είναι τα δελτία που έχουν παραμείνει στο δυναμικό της ομάδας.

Σαφώς τα επόμενα 24ωρα είναι τα πλέον καθοριστικά για τους “κιτρινόμαυρους” και όλοι ευχόμαστε να δώσει το παρόν στο φετινό πρωτάθλημα που ήδη μετρά μια σημαντική απώλεια (σ.σ. Λευκάδια)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected