Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΓΑΣ Κοπανού – ΑΕ Χαρίεσσας (5-2) Πιο αποτελεσματικοί οι γηπεδούχοι

11845968_10207308337008938_551837964_nΤο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας έδωσαν σήμερα ΓΑΣ Κοπανού και ΑΕ Χαρίεσσας.

Οι “κιτρινόμαυροι” του Γιώργου Σγούρδα επικράτησε με 5-2 της ΑΕΧ, έχοντας ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο όπου και προηγήθηκε με 4-1. Στο δεύτερο μέρος, το συγκρότημα του Σάββα Αβετίδη ανέβασε στροφές, πίεσε την αντίπαλη ομάδα ωστόσο μετά από ένα εκατέρωθεν τέρμα, το τελικό σκορ διατηρήθηκε στην ίδια διαφορά.

Για τους γηπεδούχους σκόραρε δύο φορές ο Μάκης Σπανός (εξαιρετικά σε εκτέλεση, το πρώτο με απευθείας εκτέλεση φάουλ και το δεύτερο με εντυπωσιακό σλάλομ από το χώρο του κέντρου) και από μία φορά οι Θοδωρής Πέτγαζλης (δεύτερο συνεχόμενο μετά το πρώτο παιχνίδι κόντρα στην Ειρηνούπολη), Μιχάλης Σπυρίδης και Βασίλης Σιδηρόπουλος.

Για τους “κιτρινόμαυρους” της Χαρίεσσας τα γκολ πέτυχαν οι Γιώργος Κανδηλίδης από την άσπρη βούλα και Θοδωρής Παμπουχίδης, που πέρασε ως αλλαγή στο δεύτερο μέρος. Να σημειώσουμε πως οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν με τον 15χρονο Ζυγώνη κάτω από τα γκολπόστ, που επιστρατεύτηκε λόγω της απουσίας του Μιχάλη Οβεζίκογλου.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Παρασίου.

Συνθέσεις

ΓΑΣ Κοπανού : Ταραπάνος, Αυτζής, Στογιάννης, Χαραλαμπίδης, Τζιβάρας, Κελέσμητος, Μπούφι, Σπανός, Σπυρίδης, Πέτγαζλης, Σιδηρόπουλος Β. Αγωνίστηκαν και οι Χαβιαρόπουλος, Κωστογλούδης, Μποζίνης Κ., Γρυπούδης, Δημάδης και Τσίτσης.

ΑΕ Χαρίεσσας : Ζυγώνης, Χρυσαφίδης, Φωτιάδης, Αβετίδης, Καρολίδης, Κανδηλίδης, Γκότσης, Σταμάτης Θ., Κατσκαβέλης, Κατσιγιαννόπουλος, υπό δοκιμή. Αγωνίστηκαν και οι Τσάλμας, Κοτσογιαννίδης, Τσοπαλίδης, Παμπουχίδης και Διτσόλας Π.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected