Κατηγορίες
BET

Στοίχημα – Στήριγμα η Τουρ, «κρατάει» η Ντνιεπρ

betaradesΠρεμιέρα σήμερα στην Μπουντεσλίγκα με την αναμέτρηση Μπάγερν – Αμβούργο, δράση και στην Πρέμιερ Λιγκ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να φιλοξενείται από την Άστον Βίλα, ενώ πλούσιο είναι το πρόγραμμα και στα υπόλοιπα πρωταθλήματα, με τη Β’ Γαλλίας και τη Β’ Ολλανδίας να κυριαρχούν στο κουπόνι.

Δε χάνει η Τουρ

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας από τη Β’ Γαλλίας και την αναμέτρηση Ερυθρός Αστέρας – Τουρ, στην οποία θα πάμε με το «Χ2» σε απόδοση 1.93. Δεν τα κατάφερε στο Λιγκ Καπ ο Ερυθρός Αστέρας και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης, με το 1-0 στην έδρα της Οσέρ μεσοβδόμαδα. Νωρίτερα βέβαια το συγκρότημα του Ρουί Αλμέιδα είχε φύγει με ένα μεγάλο βαθμό από το φλεγόμενο γήπεδο της Λανς κι όχι μόνο αυτό, αλλά το τελικό 1-1 την αδικεί.

Από την άλλη, η Τουρ έφτυσε αίμα για να περάσει στην επόμενη φάση του Λιγκ Καπ απέναντι στην Ορλεάν, ομάδα 3ης κατηγορίας, ολοκληρώνοντας στο φινάλε την ανατροπή κι ενώ αγωνίστηκε για 40 λεπτά μ αριθμητικό πλεονέκτημα. Στο πρωτάθλημα ξεκίνησε με 2/2 «λευκές» ισοπαλίες, πιο πρόσφατη το 0-0 εντός έδρας με τη νεοφώτιστη Παρί. Ο Σιμεόνε έχει ήδη αφήσει το αμυντικό του στίγμα στην ομάδα, ανασταλτικά τα πήγε και πάλι πολύ καλά και σήμερα μπορεί να συνεχίσει το αήττητο σερί της στη Ligue 2.

Μπορεί η Ντνιεπρ

Συνεχίζουμε με το πρωτάθλημα της Ουκρανίας και τον αγώνα Σαχτάρ Ντόνετσκ – Ντνιεπρ, με την επιλογή μας να είναι το χάντικαπ +1 γκολ της Ντνιεπρ σε απόδοση 2.00 (+1 Ασιατικό Χάντικαπ: Το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης της Ντνιεπρ ή ισοπαλίας. Αν η Ντνιεπρ ηττηθεί με 1 γκολ διαφορά, τότε μας επιστρέφεται το ποντάρισμα). Δεν κατάφερε να κάνει το «4Χ4» στο πρωτάθλημα η Σαχτάρ, η οποία έφυγε την προηγούμενη αγωνιστική με τον βαθμό της ισοπαλίας από την έδρα της Βόρσκλα (2-2). Βρέθηκε μάλιστα δυο φορές στο σκορ, ωστόσο, δεν μπόρεσε να φύγει με τους τρεις βαθμούς. Έχει παράλληλα και στο μυαλό της το παιχνίδι για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Ραπίντ Βιέννης, με τον τεχνικό Λουτσέσκου να σκέφτεται να δώσει ανάσες σε ορισμένους παίκτες.

Από την άλλη, η Ντνιεπρ δεν έχει ξεκινήσει τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα με τον καλύτερο τρόπο, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική γνώρισε εντός έδρας ήττα με 1-2 από την πρωταθλήτρια Ντιναμό Κιέβου. Βρίσκεται στο -7 από την κορυφή, έχοντας χάσει από νωρίς πολύτιμο έδαφος στην διεκδίκηση του τίτλου. Θέλει φυσικά να διασκεδάσει σήμερα τις εντυπώσεις με τη νίκη να είναι μονόδρομος κόντρα στην Σαχτάρ, κόντρα στην οποία καλείται να επιδείξει ένα καλύτερο πρόσωπο αν θέλει να ελπίζει σε κάτι καλό.

Παίρνει αποτέλεσμα η Βαλβάικ

Περνάμε στη Β’ Ολλανδίας και το παιχνίδι Βαλβάικ – Σπάρτα Ρότερνταμ, στο οποίο θα πάμε με το «1Χ» σε απόδοση 2.05. Μια διαφορετική Βαλβάικ σε σχέση με το περσινό… έκτρωμα είδαμε στην πρεμιέρα κόντρα στην Τέλσταρ. Πολύ καλή εμφάνιση για τους γηπεδούχους, ειδικά στα πρώτα 65 λεπτά, όσο οι παίκτες τους είχαν δυνάμεις. Προηγήθηκαν στο 38’, έδειχναν ότι είναι ικανοί για το 0-2 και το «διπλό», ωστόσο στα τελευταία λεπτά έχασαν μέτρα, έκαναν παθητικό παιχνίδι και στο 88’ το «πλήρωσαν» με την ισοφάριση. Πάντως, σε καμία περίπτωση δε θύμισε την περσινή ομάδα η Βαλβάικ, που σήμερα θέλει να αποδείξει του λόγου το αληθές με μια εντός έδρας νίκη επί της Σπάρτα.

Πρεμιέρα σήμερα για τη Σπάρτα Ρότερνταμ, η οποία στην 1η αγωνιστική είχε ρεπό, καθώς φέτος το πρωτάθλημα αποτελείται από 19 ομάδες. Οι φιλοξενούμενοι ξεκινούν ακόμη μια σεζόν με πολλές και υψηλές φιλοδοξίες, στόχος τους είναι η άνοδος, με οποιονδήποτε τρόπο κι αν έρθει. Πέρυσι δεν κατάφεραν να πάρουν μια θέση στα πλέι οφ, παρόλα αυτά η διοίκηση αποφάσισε να διατηρήσει στην άκρη του πάγκου τον Άλεξ Παστόορ.

Προβάδισμα η Ολίμπο

Επόμενη πρόταση, το «2 DNB» σε απόδοση 2.30 στην αναμέτρηση Σαρμιέντο – Ολίμπο για το πρωτάθλημα της Αργεντινής (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). H Σαρμιέντο φιλοξενεί την Ολίμπο, με τις δύο ομάδες να είναι… γειτόνισσες στον πίνακα. Βέβαια, η πορεία της τελευταίας περιόδου είναι εκ διαμέτρου αντίθετη, με τους γηπεδούχους να είναι χωρίς νίκη στις τελευταίες 9 αγωνιστικές (0-4-5). Παράλληλα, δεν έχουν καν σκοράρει στα 4 τελευταία εντός έδρας ματς πρωταθλήματος (0-2-2 το σερί).

Βίοι αντίθετοι για την Ολίμπο, η οποία έχει βάλει το πόδι στο γκάζι και κινείται συνεχώς ανοδικά. Σήμερα θα επιδιώξει την 4η νίκη της στις ισάριθμες τελευταίες αγωνιστικές, έχοντας… μετατρέψει ήδη σε «θύματα» τις Αλντοσίβι (3-1), Βελέζ (0-2) και Νιούελς Ολντ Μπόις (2-0). Το στοιχείο που προκαλεί ικανοποίηση είναι ότι η ομάδα βρίσκει πλέον με άνεση το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.

Με τις κάρτες στην Μπουντεσλίγκα

Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά μας με το παιχνίδι Μπάγερν – Αμβούργο, με την επιλογή μας να είναι το Over 3.5 στην αγορά «Σύνολο Καρτών», ενδεχόμενο το οποίο παίζεται σε απόδοση 2.00. Πρεμιέρα στην Μπουντεσλίγκα και περιμένουμε ένα αρκετά «σκληρό» παιχνίδι στο Μόναχο. Οι φιλοξενούμενοι θα επιδιώξουν να ανακόψουν το ρυθμό των Βαυαρών κάνοντας πολλά φάουλ και αξίζει να ποντάρουμε στο να υπάρξουν από τέσσερις κάρτες και πάνω στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected