Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ευρώπη – Νίκες για Μάντσεστερ και Μπάγερν (vids)

ac9f462ee3a531655b21f419b171b518_LΤην δεύτερη νίκη της, σε ισάριθμες αναμετρήσεις στην Premier League πανηγύρισε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς επικράτησε 1-0 της Άστον Βίλα στο «Βίλα Παρκ», το βράδυ της Παρασκευής (14/8).

Οι «κόκκινοι διάβολοι» ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ στο 29ο λεπτό, όταν ο Μάτα έκανε εξαιρετική κάθετη στον Γιανουζάι, αυτός «άδειασε» τον Ρίτσαρντς και με σουτ από πλάγια θέση, έκανε το 1-0, που έδωσε στην ομάδα του Λουίς Φαν Χάαλ τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα.

Άστον Βίλα: Γκουζάν, Μπακούνα, Ρίτσαρντς, Κλαρκ, Αμάβι, Βερετούτ (78′ Σάντσες), Γκιγιέ, Γουέστγουντ, Αγιού, Αγκμπονλαχόρ, Σινκλέρ (59′ Γκεστέντε).

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ρομέρο, Νταρμιάν, Σμόλινγκ, Μπλιντ, Σο, Κάρικ (60′ Σβαϊνστάιγκερ), Σνάιντερλιν, Μάτα, Γιανουζάι (60′ Ερέρα), Ντεπάι (82′ Γιάνγκ), Ρούνεϊ.

δείτε το γκολ στο onsports.gr

5af653ff63e91a466cdb7c5cca4b3b86_LΕπίδειξη δύναμης απέναντι στο Αμβούργο έκανε η Μπάγερν Μονάχου, καθώς το… διέσυρε 5-0 στην πρεμιέρα της Bundesliga!

Οι Πρωταθλητές Γερμανίας μπήκαν με… φόρα στο νέο «μαραθώνιο» και άνοιξαν το σκορ στο 27ο λεπτό με την κεφαλιά του Μπενάτια, έπειτα από φάουλ του Αλόνσο, διαμορφώνοντας το 1-0, που ήταν το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Όμως στο δεύτερο μέρος οι Βαυαροί ήταν… καταιγιστικοί! Στο 52’ ο Λεβαντόφσκι με σουτ από το ύψος του πέναλτι διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, εκμεταλλευόμενος το διώξιμο του Σπάχιτς. Στο 65’ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι, καθώς ο Τζουρού έδιωξε με το… χέρι μετά την απόκρουση του Άντλερ στο τετ-α-τετ του Ραφίνια, ωστόσο, ο διαιτητής δεν καταλόγισε την παράβαση.

Ωστόσο, στο 69’ ο Μίλερ από κοντά διαμόρφωσε το 3-0 και τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Γερμανός διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα, έπειτα από εξαιρετική ασίστ του Λεβαντόφσκι. Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε στο 86’ ο Ντάγκλας Κόστα.

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Λαμ (73’ Τιάγκο Αλκάνταρα), Μπενατιά, Μπόατενγκ, Αλάμπα, Αλόνσο (56’ Ραφίνια), Βιδάλ, Μίλερ Ρόμπεν (66’ Γκέτσε), Ντάγκλας Κόστα, Λεβαντόφσκι

ΑΜΒΟΥΡΓΟ: Άντλερ, Νταϊκμάιερ, Τζουρού, Σπάχιτς, Οστρζόλεκ, Γιουνγκ, Έκνταλ (61’ Όλιτς), Χόλτμπι, Ιλίσεβιτς (69’ Ιλίσεβιτς), Γκρέγκοριτς, Σκίπλοκ (71’ Λασογκά).

τα γκολ στο onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected