Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ρόμα – Σεβίλλη (6-4) Κι όμως, είναι ματς ποδοσφαίρου! (vid)

roma2Σε ένα φιλικό ματς-διαφήμιση για το ποδόσφαιρο, η Ρόμα νίκησε με σκορ 6-4 τη Σεβίλλη στο “Olimpico” ενώ είχε προηγηθεί με 6-0 στο 62ο λεπτό! Σόου Τζέκο στο ντεμπούτο του, σούπερ γκολ ο Τοροσίδης

Η Ρόμα ήταν καταιγιστική στο πρώτο της παιχνίδι μπροστά στο κοινό της ενόψει της νεάς σεζόν και με τον Έντιν Τζέκο να εντυπωσιάζει στο ντεμπούτο του με τη φανέλα των “τζαλορόσι” νίκησε με 6-4 την δις κάτοχο του Europa League, Σεβίλλη.

Η ομάδα του Ρούντι Γκαρσία έφτασε το σκορ στο αστρονομικό 6-0 στο 62ο λεπτό με σκόρερ τους Τζέκο (2 γκολ), Τοροσίδη (φανταστικό γκολ με σουτ εκτός περιοχής μετά από ατομική ενέργεια), Ναϊνγκολάν, Σαλάχ και Τότι (πέναλτι) ενώ το τελευταίο μισάωρο άνηκε στους Σεβιγιάνους που μείωσαν με τα γκολ των Ντένις Σουάρεθ (δις), Ρέγες και Κόκε.

Σημειώνεται πως πριν από την έναρξη της αναμέτρησης η Ρόμα έκανε τα “αποκαλυπτήρια” της ομάδας για τη νέα σεζόν, με “παλιούς” και “νέους” παίκτες να γνωρίζουν την αποθέωση από περίπου 35.000 τιφόζι των”τζαλορόσι” που βρέθηκαν στις εξέδρες του “Olimpico”.

Οι συνθέσεις με τις οποίες παρατάχτηκαν αρχικά οι δύο ομάδες:

Ρόμα (Γκαρσία): Στσέσνι, Μάικον, Καστάν, Μανωλάς, Τοροσίδης, Πιάνιτς, Κεϊτά, Ναϊνγκολάν, Σαλάχ, Τζέκο, Φάλκε

Σεβίλλη (Έμερι): Ρίκο, Μαριάνο, Ραμί, Κόλο, Εσκουδέρο, Μπανέγα, Κρον-Ντέλι, Κακουτά, Σουάρεθ, Κονοπλιάνκα, Ιμόμπιλε.

* Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν για τη Ρόμα και οι Τότι, Ζερβινιό, Ιτούρμπε, Φλορέντσι, Ντε Ρόσι, Καπραντόσι, Λιάιτς

* Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν για τη Σεβίλλη και οι Ιμπόρα, Κριστόφορο, Λουίσμι, Τρεμουλινάς, Κόκε, Βιτόλο, Ρέγες, Γκαμεϊρό

δείτε τα γκολ στο sport24.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected