Κατηγορίες
Μεταγραφές

Μεταγραφές – Η νέα ποδοσφαιρική στέγη του Σάκη Δερμιτζόγλου!

10614088_778167428872823_766087187_nΜια πολύ σημαντική μεταγραφή πραγματοποίησε σήμερα η Επανομή, καθώς ανακοινώθηκε η απόκτηση του πολύπειρου Θανάση Δερμιτζόγλου.

Η Αναγέννηση Επανομής μπήκε για τα καλά στο «χορό» των μεταγραφών. Σήμερα με ανακοίνωσή της, γνωστοποίησε την απόκτηση ενός μέσου που έχει φορέσει ουκ ολίγες φορές την φανέλα ομάδας που αγωνιζόταν σε εθνικές κατηγορίες.

Ο λόγος για τον έμπειρο μέσο Θανάση Δεμιρτζόγλου (πρώτος σκόρερ της Ποντιακής Νεολαίας Αράχου για το χρονικό διάστημα που φόρεσε τη φανέλα της ομάδας) ο οποίος από αύριο θα προβάρει την φανέλα της Αναγέννησης Επανομής.

Οι διοικούντες της Αναγέννησης ήρθαν σε πλήρη συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή ο οποίος θα ενταχθεί άμεσα στο ρόστερ έτσι ώστε να μην υπάρχει καμία χρονοτριβή.

pamebala.gr

Σημ.: Αμέσως μετά το συγκεκριμένο δημοσίευμα της ιστοσελίδας από την οποία το αναδημοσιεύσαμε, ο ποδοσφαιριστής επικοινώνησε μαζί μας και μας ενημέρωσε ότι δεν έχει κλείσει οριστικά στην Αναγέννηση. Συζητά βεβαίως και με την ιστορική Αναγέννηση ωστόσο δεν έχει αποφασίσει ακόμη για το μέλλον του.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected