Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική – Σημαντική ενίσχυση με Παληγεώργο, “επαναπατρισμός” Κανούλα!

932082c6-2314-432a-b177-678494dde3d7_3Ο Γιώργος Παληγεώργος φαίνεται ότι θα είναι η τελευταία μεταγραφή του ΑΟΚ , εκτός απροόπτου βέβαια.

Ο παίκτης βρέθηκε σήμερα στην Καβάλα και μάλιστα πριν από λίγη ώρα πήρε μέρος και στην απογευματινή προπόνηση της ομάδας.

Αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου, περισσότερο ως αμυντικός μέσος. Είναι 24 χρονών και τη σεζόν που πέρασε, αγωνίστηκε στον Τύρναβο, ομάδα της FootBall Leagke.

Βιογραφικό  του Παληγεώργου

Ο Γιώργος Παληγεώργος γεννήθηκε και μεγάλωσε στις Φυτείες Ξηρομέρου Αιτωλοακαρνανίας. Η ποδοσφαιρική του αξία δεν άργησε να φανεί στον ποδοσφαιρικό κόσμο και έτσι, τη χρονιά 2005-2006 μεταγράφηκε στο εφηβικό τμήμα της ΑΕΚ. Ακολούθως, την αμέσως επόμενη χρονιά 2006-2007 αγωνίστηκε με τους νέους της ΑΕΚ, χρονιά κατά την οποία αγωνίστηκε σε 30 παιγνίδια.

Στα τέλη της ίδιας ποδοσφαιρικής σαιζόν, η τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ τον προβίβασε σε επαγγελματία κάνοντάς του συμβόλαιο πενταετής διάρκειας. Το ντεμπούτο του στην Αʼ Εθνική κατηγορία το έκανε στο παιγνίδι με τον Πανιώνιο στην Νέα Σμύρνη.

Την χρονιά 2007-2008, πήγε δανεικός στην Αναγέννηση Καρδίτσας, με την οποία αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Γ`  Εθνικής έχοντας 31 συμμετοχές. Εκείνη την χρονιά η Αναγέννηση έδωσε μπαράζ αγώνων με την Ηλιούπολη, την οποία και κέρδισε και η Καρδίτσα ανέβηκε κατηγορία.

Την επομένη ποδοσφαιρική σαιζόν 2008-2009, δόθηκε και πάλι δανεικός στην Αναγέννηση Καρδίτσας, με την οποία αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Β`  Εθνικής και είχε 34 συμμετοχές.

Το καλοκαίρι του 2010, ο Γιώργος Παληγεώργος δοκιμάστηκε από τον προπονητή της ΑΕΚ Ντούσαν Μπάγιεβιτς, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις γεγονός που ανάγκασε τον προπονητή της ΑΕΚ να τον συμπεριλάβει στην καλοκαιρινή προετοιμασία της ομάδας.

Αγωνίστηκε δανεικός στην Β`  Εθνική με την ομάδα του Θρασύβουλου αποτελώντας μια από τις βασικές μονάδες της ομάδας. Μετά το Θρασύβουλο, αγωνίστηκε σε Εθνικό Αστέρα και Πόντιους Κατερίνης. Το 2013 μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη, όπου έπαιξε 2 χρονιές(τη μια βασικός με 31 συμμετοχές) στον Ηρακλή, πριν μετακομίσει πέρσι το καλοκαίρι στον Τύρναβο.

Επιπλέον, έχει αγωνιστεί με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες (παίδες και νέους) και πρόσφατα είχε συμμετάσχει σε τουρνουά με την Μεσογειακή ομάδα της χώρας μας.

moErGjmKoqRFuNCwwWNN

Την πρώτη του προπόνηση με τον ΑΟΚ έκανε χθες το απόγευμα ο Σάκης Κανούλας. Ο επιθετικός ποδοσφαιριστής επέστρεψε στον ΑΟΚ μιας κι η συνεργασία του με τον Κισσαμικό δεν οριστικοποιήθηκε.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected