Κατηγορίες
Μεταγραφές - Ποδόσφαιρο Κόσμος

Η επανάσταση στις μεταγραφές με… πρωτομάστορα τον Ημαθιώτη Παναγιώτη Κυνηγόπουλο! (vid)

ImageHandlerΗ εταιρία Kickrs.net δίνει την ευκαιρία σε απλούς φιλάθλους να επενδύσουν στην μελλοντική εξέλιξη των ποδοσφαιριστών, χρηματοδοτώντας την μεταγραφή τους σε διάφορους συλλόγους του εξωτερικού. Κάπως έτσι έγινε η μεταγραφή του 18χρονου Παναγιώτη Κυνηγόπουλου στην βελγική Σιντ Τρούιντεν! Το SDNA έχει το στόρι…

Το όνειρο του ζει εδώ και μερικές ημέρες ο 18χρονος Έλληνας επιθετικός Παναγιώτης Κυνηγόπουλος, ο οποίος από τον Αιγινιακό και την Football League βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες στην βελγική Σιντ Τρούιντεν, η οποία αυτή την στιγμή μετά από τέσσερις αγωνιστικές φιγουράρει στην πρώτη τετράδα της Jupiler League στο στην πρώτη κατηγορία του Βελγίου.

Μόνο που αυτή η μεταγραφή δεν είναι όπως όλες τις άλλες, που η εταιρία Prosport Europe που έχει τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασία της με το kickrs.net μία ψηφιακή πλατφόρμα ψυχαγωγίας, που που χρησιμοποιεί μια καινοτόμο ιδέα για την καλύτερη σύνδεση των φιλάθλων με τους επαγγελματικούς ποδοσφαιρικούς συλλόγους.

Χρησιμοποιώντας εκστρατείες crowdfunding (φίλαθλοι / επενδυτές) προωθεί τα πλέον υποσχόμενα ταλέντα, επιτρέποντας στους φιλάθλους να επενδύσουν στην μελλοντική εξέλιξη των ποδοσφαιριστών. Τα κεφάλαια που θα αντλούνται μέσω της κάθε καμπάνιας θα παραδίδονται στην ποδοσφαιρική ομάδα που αποκτά τα δικαιώματα του κάθε επιλεγμένου ποδοσφαιριστή!

περισσότερο ρεπορτάζ στο sdna.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected