Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Super League – Μεταγραφές για τους “αιώνιους”!

3e9bde074fdbc7120f5d7dd464d7c727_LΑνακοινώθηκε και τυπικά η απόκτηση του Μάνουελ Ντα Κόστα από τον Ολυμπιακό

Ο Μαροκινός στόπερ είναι και με τη βούλα παίκτης των «ερυθρόλευκων». Ο Ντα Κόστα που αποκτήθηκε από τη Σίβασπορ, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε το συμβόλαιο του.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη μεταγραφή του με κάθε επισημότητα, δίχως να αποκαλύπτει την χρονική διάρκεια του deal.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Μαροκινού, διεθνή κεντρικού αμυντικού, Μανουέλ Ντα Κόστα».

Απομένει πλέον και το τυπικό σκέλος για τον Σεμπά που βρίσκεται από το μεσημέρι στην Αθήνα.

CLCCbE0WoAAJhJa

Ο Παναθηναϊκός κατέληξε σε συμφωνία με τη Νιουκάστλ για την αγορά των δικαιωμάτων του Μεχντί Αμπέντ και απομένουν τα διαδικαστικά για να επισημοποιηθεί η μεταγραφή! Υπέρβαση στο οικονομικό από την ΠΑΕ!

Ένα από τα μεγαλύτερα σε διάρκεια, μεταγραφικά σήριαλ που έχουν απασχολήσει το ρεπορτάζ του Τριφυλλιού, έφτασε στην ολοκλήρωση του! Ή τουλάχιστον, λίγο πριν από την ολοκλήρωση του! Η Νιουκάσλ αποδέχτηκε την τελική προσφορά που της κατέθεσε ο Παναθηναϊκός και ο Μεχντί Αμπέντ θα ξαναφορέσει την πράσινη φανέλα!

Χρειάστηκαν πολύωρες συζητήσεις των Τάκη Φύσσα και Λεωνίδα Βόκουλου με τους ιθύνοντες της Νιουκάσλ και την πίεση των μάνατζερ του Αλγερινού χαφ, προκειμένου να μειωθούν οι απαιτήσεις των Άγγλων σε λογικά επίπεδα και την ίδια στιγμή, να εγκρίνει την υπέρβαση στο μπάτζετ ο Γιάννης Αλαφούζος!

Ωστόσο, το ευχάριστο είναι ότι οι εμπλεκόμενοι κατέληξαν σε συμφωνία και την Τετάρτη (19/8), ο 23χρονος ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις, θα ανταλλαχθούν ορισμένα έγγραφα από τις δύο ομάδες και η μεταγραφή θα ανακοινωθεί επίσημα!

Χαρακτηριστικό είναι ότι οι απαιτήσεις της Νιουκάσλ ξεπερνούσαν το 1 εκατομμύριο ευρώ, αλλά μετά από τις προσπάθειες που καταβλήθηκαν, μειώθηκαν σε σημαντικό βαθμό.

Ο Αμπέντ βρίσκεται στην Αθήνα από το πρωί της Τρίτης (18/8), συνοδευόμενος από τους μάνατζερ του και έχοντας την ανεπίσημη άδεια της Νιουκάσλ. Η διαπραγμάτευση μαζί του δεν ήταν δύσκολη υπόθεση, αφού ήθελε να επιστρέψει και να επαναφέρει την καριέρα του σε ανοδική τροχιά.

πηγή άρθρου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected