Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Α ΕΠΣ Ημαθίας - ΕΠΣ Πέλλας

ΕΠΣ Ημαθίας – Το report των 16 φιλικών αναμετρήσεων (photos)

P8190020Πολλά τα σημερινά φιλικά παιχνίδια στην Ημαθία (και όχι μόνο), με τις ομάδες του νομού μας να συνεχίζουν την προετοιμασία τους ενόψει της επίσημης έναρξης των υποχρεώσεων τους και συγκεκριμένα για το Κύπελλο του νομού (5 & 6 Σεπτεμβρίου).

Το ImathiaSportsNews, όπως σας έχει συνηθίσει, παρακολουθεί από κοντά τις προσπάθειες των ομάδων και σας παρουσιάζει το report των σημερινών 16 αγώνων :

ΦΑΣ Νάουσα – ΑΕ Αλεξάνδρειας  2-0 (Νίκου, Βλαχοδήμος Α.)

Πιο αποτελεσματική η ομάδα του Δημήτρη Χαλκιά και με μεγαλύτερα διαστήματα κατοχής στο σημερινό παιχνίδι του ΔΑΚ Νάουσας, παρά το γεγονός πως ο νεαρός προπονητής ανακάτεψε την…τράπουλα όσον αφορά το αρχικό σχήμα. Θετική για ακόμη ένα ματς η εμφάνιση για το συγκρότημα του Κυριάκου Καρασαββίδη, που αγωνίστηκε χωρίς το νέο της μεταγραφικό απόκτημα Μίμη Μπενίσκο, ο οποίος θα μπει σταδιακά στις προπονήσεις. Ένα ακόμη παιχνίδι στο οποίο σκόραρε ο Τρύφωνας Νίκου, ενώ το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Αδάμ Βλαχοδήμος πέντε περίπου λεπτά πριν το τελευταίο σφύριγμα του ρέφερι της συνάντησης κ. Μελτζανίδη.

Συνθέσεις

ΦΑΣ Νάουσα : Ιωακειμίδης, Βλαχοδήμος Ζ., Ζούρκος, Περηφανόπουλος, Αβραμόπουλος, Σαρηγιαννίδης, Νίκου, Παντζαρτζίδης, Βούλγαρης, Τασιώνας. Αγωνίστηκαν και οι Συμπεθέρης, Πατατούκας, Βλαχοδήμος Α., Μουρίκι, Μπιγκάνος, Δίντσης, Ιτσκάρας.

ΑΕ Αλεξάνδρειας : Μυλωνάς, Ιορδανόπουλος, Κούκλας Π., Αποστολόπουλος, Τσίπης, Μόσχος, Κούκλας Α., Αναστάσης, Γρηγοριάδης, Λέκκας, Σαμαράς. Αγωνίστηκαν και οι Λίτσι, Κούκλας Α., Κούκλας Ν., Γκατζούφας, Νιάκας, Τσιρίδης, Αλμπανίδης, Μπαντής.

ΑΣ Ειρηνούπολης – Αλμωπός Αριδαίας  1-1 (αυτογκόλ / Καραγιάννης)

Πολύ ποιοτικό παιχνίδι στο Δημοτικό Γήπεδο Αγγελοχωρίου, ανάμεσα σε δύο ομάδες που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στα πρωταθλήματα τους. Στο πρώτο μέρος, οι πρωταθλητές Ημαθίας ήταν ανώτεροι, έπαιξαν με τη μπάλα κάτω και δημιούργησαν τις προϋποθέσεις στα καρέ της ομάδας του Γιώργου Τυριακίδη (τρεις τουλάχιστον καλές στιγμές), ο οποίος βρέθηκε σε ένα πολύ γνώριμο για τον ίδιο περιβάλλον. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με αυτογκόλ, μετά από γέμισμα στη μεγάλη περιοχή και φάνηκαν να ελέγχουν το παιχνίδι, ωστόσο στο δεύτερο μέρος και μετά από εκατέρωθεν αλλαγές, οι κυπελλούχοι Πέλλας ισορρόπησαν, ισοφάρισαν με τον Χρήστο Καραγιάννη και είχαν μια καλή στιγμή με τον Ημαθιώτη Χρήστο Ζαρογιάννη να φύγουν νικητές από την Ημαθία.

Ατρόμητος Διαβατού – Ποντιακή Νεολαία Αράχου  3-6 (Μουρατίδης, Τσανασίδης, Οικονόμου Χ. / Κίτσας Ε. 3, Κίτσας Λ., Τόζογλου, Παπαδόπουλος Σ.)

Εντυπωσιακό παιχνίδι στο Δημοτικό Γήπεδο Διαβατού, όπου η νεοφώτιστη στην Α1 Ερασιτεχνική Ποντιακή Νεολαία πέτυχε έξι τέρματα κόντρα στον Ατρόμητο και πραγματοποίησε την πιο μεστή εμφάνιση στα μέχρι τώρα φιλικά. Η ομάδα του Σάκη Παγγούρα είχε σε πολύ καλή μέρα τα επιθετικά της ατού με πρωτεργάτη τον Ευγένη Κίτσα, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ. Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι ήταν πιο ισορροπημένο (1-2) ωστόσο στο δεύτερο 45λεπτο και μετά τις καθιερωμένες μαζικές αλλαγές, η εικόνα του αγώνα άλλαξε με τους φιλοξενούμενους να είναι πολύ πιο αποτελεσματικοί, φτάνοντας στο ευρύ 6-3.

Ηρακλής Άσπρου – Απόλλων Αγίου Γεωργίου  1-1 (Χατζηγεωργίου)

Πολύ καλή εμφάνιση, τηρουμένων των αναλογιών, για τον Απόλλων κόντρα σε μία ομάδα που αγωνίζεται στην Α1 της ΕΠΣ Πέλλας και ήταν φιναλίστ πέρσι στο Κύπελλο του γειτονικού νομού. Η ομάδα του Μπάμπη Σπυριδωνίδη εμφάνισε σημάδια σημαντικής ετοιμότητας για τέτοια περίοδο και με σκόρερ τον Γιάννη Χατζηγεωργίου απέσπασε την ισοπαλία από τον Ηρακλή, στον οποίο αγωνίζεται ο Ημαθιώτης μέσος Αντώνης Τζίμος.

ΠΑΟ Κουφαλίων – Άρης Παλαιοχωρίου  3-2 (Γεωργίου, Παντόπουλος)

Κόντρα σε έναν αντίπαλο που αγωνίζεται στην Α1 της ΕΠΣ Μακεδονίας, το συγκρότημα του Δημήτρη Πρίντζιου είχε πολύ καλή εμφάνιση και απέσπασε άκρως θετικά σχόλια από τους αντιπάλους. Μπορεί αμυντικά να υπήρξαν κάποια κενά για τον Άρη, ωστόσο υπάρχει πολύς χρόνος για να δουλέψουν οι παίκτες πάνω σ αυτό, ενώ επιθετικά έδειξαν πως μπορούν να είναι απειλητικοί και με σκόρερ τους Γεωργίου και Παντόπουλο προηγήθηκαν στο πρώτο μέρος για να γίνει η ανατροπή στο τέλος.

Φίλιππος Μελίκης – Ακαδημία Βέροιας  2-3 (Παρσόπουλος Β., Κωστόπουλος / Θεοδωρίδης, Κούβαρος, Σοφιανίδης)

Πολλές δοκιμές και αρκετά πειράματα για τους δύο προπονητές στο σημερινό παιχνίδι, με νικήτρια στο τέλος την Ακαδημία Βέροιας με σκορ 3-2. Οι “ερυθρόλευκοι” προηγήθηκαν στο σκορ με τον νεοαποκτηθέντα από τον Αχιλλέα Νεοκάστρου Βασίλη Παρσόπουλο, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι του Θοδωρή Τέγου έκαναν την ανατροπή με τους Θεοδωρίδη και Κούβαρο και μάλισταν ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 1-3 με τέρμα του Σοφιανίδη. Το τελικό 2-3 σημείωσε ο Κωστόπουλος

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – Κεραυνός Επισκοπής  4-0 (Κουλιανίδης, Τσακμάκης, Παπαδής, Ουέλινγκτον)

Μετά από ένα ισορροπημένο πρώτο μισάωρο, η ομάδα του Σάκη Γλώσση επικράτησε του γειτονικού Κεραυνού Επισκοπής με το ευρύ 4-0. Ο προπονητής των “κυανοκίτρινων” επέλεξε τη…συνταγή των προηγούμενων φιλικών αναμετρήσεων, χρησιμοποιώντας το ίδιο αρχικό σχήμα που αυτή τη φορά είχε τις επιθετικές λύσεις και έφτασε στο 2-0 του πρώτου μέρους. Από την άλλη πλευρά, υπήρξαν χρονικά σημεία στο παιχνίδι που δουλεύονται στην προπόνηση ωστόσο (όπως και στο ματς με τον ΑΣ Ειρηνούπολης) στιγμές αδράνειας και τοποθετήσεων επέφεραν τα γκολ των γηπεδούχων, τα οποία πέτυχαν οι Ιωσήφ Κουλιανίδης, Αντώνης Τσακμάκης, Σάκης Παπαδής και Γκοσνάλβες Ουέλινγκτον, το πρώτο του με τη φανέλα του ΓΑΣ.

Συνθέσεις

ΓΑΣ Ροδοχωρίου : Θεοδοσιάδης, Τσαγκεράς, Βαϊναλής, Παρηγορίδης, Κοτζαχρήστος, Κούρτης, Αλμαλιώτης, Ίντος, Τσακμάκης, Κουλιανίδης, Τσαχαλίδης. Αγωνίστηκαν και οι Κίτσος, Ασλάνογλου, Γιάτσος, Στέφος, Ρίσσου, Μίσκος, Κακούδης Χ., Ουέλινγκτον, Παπαδής, Μπάκανος.

Κεραυνός Επισκοπής : Βόλτσης, Ορδουλίδης, Ιωαννίδης Θ., Δελητζάκης, Ιωαννίδης Ζ., Τσεχελίδης, Τουμαράς, Καρυπίδης, Ορφανίδης, Ντέλλας. Αγωνίστηκαν και οι Παραστατίδης, Μπάμπος, Εμμανουήλ, Λέσκας, Λιάτσος

ΑΕ Χαρίεσσας – Βέροια Κ17  2-3 (Παμπουχίδης, Γκότσης / Στογιάννης, Παπουτσίδης, Χρυσόπουλος)

Εντυπωσιακό σε εξέλιξη ματς στο Δημοτικό Γήπεδο Χαρίεσσας, με τρεις εναλλαγές στο σκορ. Σάββας Αβετίδης και Δημήτρης Χριστοφορίδης δοκίμασαν πρόσωπα και σχήματα, με τον τεχνικό ωστόσο των γηπεδούχων να αντιμετωπίζει τις πολλές ελλείψεις ποδοσφαιριστές, έχοντας διαθέσιμους μόλις 14. Παρ όλα αυτά, ο έμπειρος προπονητής έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση αλλά και την αντίδραση των παικτών. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 39′ με τον Στογιάννη, εντούτοις η ΑΕΧ απάντησε στο 43′ με τον Παμπουχίδη, φέρνοντας το ματς στα ίσια. Η ανατροπή για τους γηπεδούχους ήρθε με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα με “δράστη” τον Γκότση όμως η “Βασίλισσα” (με πολλές λύσεις από τον πάγκο) πέτυχε κι αυτή με τη σειρά της την ανατροπή και με τέρματα των Παπουτσίδη και Χρυσόπουλου έφτασε στο τελικό 2-3.

Συνθέσεις

ΑΕ Χαρίεσσας : Οβεζίκογλου, Κατσκαβέλης, Φωτιάδης, Αβετίδης, Καρολίδης, Κοτσογιαννίδης, Τσάλμας, Γκότσης, Παμπουχίδης, Τοπαλίδης, Σταμάτης Θ. Αγωνίστηκαν και οι Σταμάτης Α., Χρυσαφίδης, Διτσόλας.

Βέροια Κ17 : Νικολαΐδης, Θεοδωρίδης, Ιτσκάρας, Κρίπας, Μίλης, Ταλέμπορας, Παπακωνσταντίνου, Ιακωβίδης, Βύζας, Στογιάννος, Πετρούσης. Αγωνίστηκαν και οι Μπλατσιώτης, Κωνσταντινίδης, Τσιότρας, Τσουλχάι, Αποστολίδης, Χρυσόπουλος, Μουρατίδης, Παπουτσίδης, Καραγιάννης, Αϊρατζής, Ζυγκερίδης, Στογιαννίδης, Καγκελίδης, Κουτσούκης.

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου – Ακαδημία Μακροχωρίου  3-3 (Νικολαΐδης 2, Παπαδόπουλος Κ. / Κουϊρουκίδης, Κικίδης, Γιάκου)

 

Αγγλικό ματς στο Παλαιό Σκυλίτσι και ενώ στο πρώτο ημίχρονο το σκορ ήταν 0-0! Οι δύο ομάδες εκμεταλλεύτηκαν την αμυντική αδράνεια εκατέρωθεν αλλά και τις πολλές αλλαγές που έγιναν στο δεύτερο μέρος και σκόραραν…κατά ριπάς με τους Νικολαΐδη (δύο τέρματα από τον ποδοσφαιριστή που θα ανακοινωθεί σύντομα) και Κώστα Παπαδόπουλο για τους “κίτρινους” ενώ για τους αντιπάλους τα γκολ πέτυχαν οι νεοαποκτηθέντες Κουϊρικίδης και Κικίδης αλλά και ο νεαρός Γιάκου.

Νηρέας Βέροιας – Θύελλα Σταυρού  2-3 (? / υπό δοκιμή 2, Τζιόκας πεν.)

Ανοιχτό παιχνίδι και στα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια, με τη Θύελλα να παίρνει τελικά τη νίκη με σκορ 3-2.

Αχιλλέας Νάουσας – Ολυμπιακός Νάουσας  4-2 (Σακελλάρης, Παρθενόπουλος, Τσακίρης, Γιαμαλίδης / Λέσι, Κωνσταντινίδης Π.)

Πρώτη φιλική νίκη για τους “κυανόλευκους”, που φάνηκαν να βρίσκουν σταδιακά τα “πατήματα¨ τους στον αγωνιστικό χώρο. Πρώτη εμφάνιση για τον Χρήστο Σακελλαρίδη που εντάχθηκε στην προετοιμασία της ομάδας, με τον βραχύσωμο επιθετικό να ανοίγει το σκορ στο σημερινό παιχνίδι του Δημοτικού Γηπέδου Γιαννακοχωρίου. Πολλές οι δοκιμές και από πλευράς Γιώργου Δασκαλάκη, που χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεση του.

περισσότερες φωτογραφίες στο olympiakosnaousas.blogspot.gr

Μακεδονικός Πλατάνου – ΑΕ Σχοινά  2-0 (Κίρτσογλου, Αθανασιάδης)

Πιο αποτελεσματική η ομάδα του Γιάννη Βασιλειάδη, επικράτησε της νεοφώτιστης στην Α2 Ερασιτεχνική, ΑΕ Σχοινά με 2-0. Αμφότερες χρειάζονται δουλειά ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων, όπως άλλωστε παραδέχονται και οι δύο πλευρές. Τα γκολ οι Κίρτσογλου και Αθανασιάδης για τους “πράσινους”, στο τρίτο κατά σειρά φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας.

ΑΣ Πατρίδας – ΠΑΟ Παλατίτσια  0-4 (Τσαπράνης Α., Σαρηγιαννίδης, Κακαγιάννης Β., Τσέος)

Σαφώς πιο αποτελεσματικοί και με πολλές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ οι παίκτες του Παναγιώτη Παπαδόπουλου, πέτυχαν τέσσερα τέρματα κόντρα στους “κιτρινόμαυρους” στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας για αμφότερους. Από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο οι “πράσινοι”, που από τα πρώτα δείγματα φαίνεται πως θα είναι εκ των πρωταγωνιστών της φετινής Α2 Ερασιτεχνικής.

Μακροχώρι – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων  3-3 (Μπρέγκου πεν., Δημοσθένους, ? / Αθανασιάδης Σ. πεν, Βελικούδης 2)

δείτε το ρεπορτάζ εδώ

Νίκη Αγκαθιάς – Αλιάκμων Νησελίου  4-1 (Ματσούκας Δ. 2, Ματσούκας Κ., Μοσχόπουλος Γ. / ?)

Πολύ καλή εμφάνιση για τους νεοφώτιστους στην Α2 Ερασιτεχνική, οι οποίοι επέβαλαν τον ρυθμό τους από το πρώτο λεπτό και επικράτησαν του νεανικού συνόλου από το Νησέλι με το ευρύ 4-1. Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με σκορ 2-0 υπέρ των γηπεδούχων, χάρη σε τέρματα του Δημήτρη Ματσούκα (9′ και 18′ αντίστοιχα).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected