Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική – Ο Ημαθιώτης Θανάσης Γεωργίου στην Επισκοπή!

1 aaage_610x400Την απόκτηση του 29χρονου τερματοφύλακα Θανάση Γεωργίου ανακοίνωσε τη Δευτέρα 24/8 η Επισκοπή.

Ποδοσφαιριστής της Επισκοπής είναι ο Ημαθιώτης τερματοφύλακας Θανάσης Γεωργίου. Η ομάδα του Ρεθύμνου ανακοίνωσε τη Δευτέρα την απόκτηση του 29χρονου τερματοφύλακα ο οποίος έκανε την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα.

Η ανακοίνωση της Επισκοπής αναφέρει:

«Ο ΑΟ Επισκοπής, ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Θανάση Γεωργίου. Ο έμπειρος πορτιέρο, έχει γεννηθεί στις 21/4/1986 και έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε σημαντικές ομάδες όπως, η Βέροια, η Κέρκυρα, ο Διαγόρας, ο ΟΦΗ, ο ΠΑΟ Κρουσσώνας, η Ζάκυνθος, ο Φωκικός, ο Ολυμπιακός Βόλου και η Λαμία. Ο σύλλογός μας, τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και προσωπικές όσο και ομαδικές επιτυχίες».

Θανάσης Γεωργίου: «Επέλεξα Επισκοπή λόγω του κ. Νικολιδάκη»

Στις πρώτες του δηλωσεις ο Θανάσης Γεωργίου υπογράμμισε:

«Νιώθω πολύ χαρούμενος που ήλθα στην ομάδα της Επισκοπής. Η ομάδα, παρ’ όλο που έπεσε από τη Β’ στη Γ’ Εθνική, είναι άριστα οργανωμένη και μπορεί να διεκδικήσει κάτι πολύ καλό φέτος.

Ο λόγος που επέλεξα να αγωνιστώ στην Γ’ Εθνική είναι ο κ. Νικολιδάκης που με τη συμπεριφορά και τον τρόπο του, με έπεισε να έρθω και να αγωνιστώ στην ομάδα της Επισκοπής. Τέλος εύχομαι να έχουμε καλή χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς. Όλα θα φανούν μέσα στο γήπεδο».

sporfm.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected