Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Α ΕΠΣ Ημαθίας

Φιλικά προετοιμασίας – Το report των σημερινών αγώνων (26/8, photos)

DSCN9076Πολλές και εξαιρετικά ενδιαφέρουσες και σήμερα (26/8) οι φιλικές αναμετρήσεις των ομάδων του νομού, δέκα περίπου μέρες πριν την επίσημη έναρξη της σεζόν με το Κύπελλο Ερασιτεχνών.

Στις 15 αναμετρήσεις που διεξήχθησαν, σημειώθηκαν πολλά τέρματα με το ενδιαφέρον να στρέφεται φυσιολογικά σε Αλεξάνδρεια και Τρίκαλα.

Αναλυτικά το report των σημερινών αγώνων, φωτογραφίες και βίντεο από τα ρεπορτάζ των συνεργατών :

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Ποντιακή Νεολαία Αράχου  2-3 (Αθανασιάδης, Βελικούδης / Σκούρα, Παπαδόπουλος Σ., Μουταφίδης)

 

Eντυπωσιακό ματς στο Δημοτικό Γήπεδο Τρικάλων, τυχεροί οι 100 περίπου φίλαθλοι που βρέθηκαν στην κερκίδα! Οι δύο ομάδες διαφήμισαν το ποδόσφαιρο, έπαιξαν ανοιχτά και έδειξαν καλά στοιχεία ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων. Συνεχίζει το νικηφόρο σερί η ομάδα του Σάκη Παγγούρα στα φιλικά παιχνίδια, που είχε σε πολύ καλή μέρα όλους τους παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν και με τέρματα των Φλογκέρτ Σκούρα (αναμένεται να ανακοινωθεί από την ΑΕ Καψόχωρα), Σωτήρη Παπαδόπουλου και Σωκράτη Μουταφίδη. Από πλευράς “πρασίνων” σκόραραν οι Σάββας Αθανασιάδης και Βασίλης Βελικούδης ενώ χρησιμοποιήθηκαν και αρκετοί ποδοσφαιριστές που “ανέβηκαν” φέτος από την ακαδημία της ομάδας.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Λιόλιος.

Καμπανιακός – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας  3-0 (Μαυρίδης, Μπάλιος, Κουντουράς)

δείτε το ρεπορτάζ και το βίντεο εδώ

Μακεδονικός Γέφυρας – Εθνικός Κλειδιού  0-0

Πολύ καλός ο Εθνικός στη Γέφυρα του νομού Θεσσαλονίκης, ωστόσο κυρίως λόγω ατυχίας δεν κατάφερε να σκοράρει. Η ομάδα του Χριστόφορου Σκεντερίδη είχε δοκάρι με τον Κατρίκη, ενώ απώλεσε σημαντικές ευκαιρίες με τους Ιωαννίδη, Παπαδόπουλο και Αγγελόπουλο. Πολύ ενθαρρυντική ωστόσο η εμφάνιση για τους “μπλε”, που συνεχίζουν την προετοιμασία τους αλλά και τη μεταγραφική τους ενίσχυση.

Νέα Γενεά Νικομήδειας – Ακαδημία Βέροιας  4-2 (Παπαδόπουλος Κ. 4 / Νταμοτζίδης 2)

“Χορταστικό” ματς στη Νικομήδεια, ανάμεσα σε δύο ομάδες που ίσως τεθούν αντιμέτωπες στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Α2 Ερασιτεχνικής. Το συγκρότημα του Γιώργου Κεσίδη ήταν πιο αποτελεσματικό και με “πολυβόλο” τον Κώστα Παπαδόπουλο που πέτυχε και τα τέσσερα τέρματα της ομάδας του, επιβλήθηκε της Ακαδημίας με σκορ 4-2. Τα τέρματα των “βυσσινί” πέτυχε ο Βλαδίμηρος Νταμοτζίδης, με τον Θοδωρή Τέγο να χρησιμοποιεί όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεση του.

Αστέρας Αλεξάνδρειας – Νίκη Αγκαθιάς  1-4 (Μοσχόβης Σ. / Γατόπουλος, Μοσχόπουλος, Ματσούκας, Σαμαράς)

Πολύ καλή εμφάνιση για τους νεοφώτιστους στην Α2 Ερασιτεχνική, που επικράτησαν με το ευρύ 4-1 του Αστέρα Αλεξάνδρειας. Η ομάδα του Δημήτρη Σαμαρά είχε την υπεροχή, βγήκε με αρκετές αξιώσεις στα αντίπαλα καρέ και με τέρματα των Γιάννη Γατόπουλου, Γιώργου Μοσχόπουλου, Δημήτρη Ματσούκα και Δημήτρη Σαμαρά πέτυχε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη στις φιλικές αναμετρήσεις. Να σημειώσουμε πως οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες και στο προσεχές πρωτάθλημα της Α2 Ερασιτεχνικής.

Θύελλα Σταυρού – Νηρέας Βέροιας  1-1 (Ισλάμι πεν. / ?)

Εκατέρωθεν ευκαιρίες και με τέρματα που σημειώθηκαν στο πρώτο μέρος (10ο λεπτό για τους φιλοξενούμενους, 22ο για τους “πράσινους”, Θύελλα και Νηρέας αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1, στη φιλική ρεβάνς του αντίστοιχου αγώνα των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων (19/8, 2-3 υπέρ της ομάδας του Κώστα Μουρτζίλα)

ΑΕ Σχοινά – Αναγέννηση Κολινδρού  3-3 (Κιστογλίδης, αυτογκόλ, Κασλαμάς)

Η καλύτερη εμφάνιση της ομάδας του Τριαντάφυλλου Παπακωνσταντίνου καταγράφηκε σήμερα, στο φιλικό με αντίπαλο την Αναγέννηση Κολινδρού, ομάδα Α1 Ερασιτεχνικής της ΕΠΣ Πιερίας. Οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν ιδιαίτερα μαχητικοί, ήταν εξαιρετικοί επιθετικά και αν δεν παρουσιαζόταν ορισμένα ατομικά κυρίως λάθη στην άμυνα, θα σημείωναν μία σημαντική φιλική νίκη. Το πιο ενθαρρυντικό ωστόσο για τους “κυανόλευκους” το γεγονός πως διαθέτουν πλήρες ρόστερ και θα είναι άκρως ανταγωνιστικοί στο νέο πρωτάθλημα.

ΑΕ Αλεξάνδρειας – ΑΣ Ειρηνούπολης  0-0 

δείτε εδώ το ρεπορτάζ

ΑΟ Μαρίνας – ΓΑΣ Ροδοχωρίου  0-4 (Ουέλινγκτον, Μπάκανος, Παπαδής, Κίτσος πεν)

Σαφώς πιο έτοιμοι οι φιλοξενούμενοι στο σημερινό παιχνίδι του Δημοτικού Γηπέδου Μαρίνας, επικράτησαν με 4-0 των “οράνιε” που φέτος στοχεύουν στον πρωταθλητισμό στην Α2 Ερασιτεχνική. Η ομάδα του Σάκη Γλώσση έπαιξε ποδόσφαιρο κατοχής, επιτέθηκε με πολλούς τρόπους και κατάφερε στο πρώτο κιόλας 40λεπτο (80 λεπτά διήρκεσε συνολικά το ματς) να φτάσει στο 0-3 μετατρέποντας το δεύτερο μέρος σε τυπική διαδικασία. Σκόραραν για ένα ακόμη παιχνίδι οι Γκονσάλβες Ουέλινγκτον και Σάκης Παπαδής, ενώ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι “γιόρτασε” την επιστροφή του στον ΓΑΣ ο τερματοφύλακας Σταύρος Κίτσος.

Άρης Παλαιοχωρίου – ΠΑΟ Παλατίτσια  1-1 (Λίτσι / Κακαγιάννης Β. πεν)

Πολύ δυνατό παιχνίδι, αντάξιο της δυναμικής τους τη φετινή σεζόν πραγματοποιήθηκε στο Παλαιοχώρι. Οι δύο ομάδες έδειξαν πως φέτος αναμένεται να είναι εκ των πρωταγωνιστών στην Α2 Ερασιτεχνική, ενώ παρά το γεγονός πως σημειώθηκαν δύο τέρματα, το σκορ θα μπορούσε να είναι ακόμη μεγαλύτερο. Οι “κιτρινόμαυροι” προηγήθηκαν στο πρώτο μέρος με τον Σωτήρη Λίτσι, για να ισοφαρίσουν οι φιλοξενούμενοι στο δεύτερο με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Βασίλη Κακαγιάννη.

Φίλιππος Μελίκης – ΠΑΟΚ Κουλούρας  2-2 (Πιτσάβας, Τεγούσης / Τριανταφυλλόπουλος, Λαφτσίδης)

Σε τρία 3ολεπτα διεξήχθη το σημερινό παιχνίδι στη Μελίκη, ανάμεσα σε δύο ομάδες που τέθηκαν αντιμέτωπες και πέρσι στο πρωτάθλημα. Οι φιλοξενούμενοι, με άκρως νεανικό σύνολο και με πολλές αλλαγές σε σχέση με το περσινό ρόστερ, κατάφεραν να προηγηθούν στο πρώτο μισάωρο και να δείξουν πολύ καλά στοιχεία παρά τις ελλείψεις. Ωστόσο οι “ερυθρόλευκοι” ανέβασαν στροφές στη συνέχεια και με τέρματα των Αντώνη Πιτσάβα και Γιώργου Τεγούση έφεραν το ματς στα ίσια, με το 2-2 να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Ακαδημία Μακροχωρίου – Βέροια Κ17  0-3 (Καραγιάννης πεν., Αϊρατζής, Βύζας)

Πιο έτοιμη και με περισσότερες λύσεις από τον πάγκο η ομάδα του Δημήτρη Χριστοφορίδη, επικράτησε με 3-0 των “ασπρόμαυρων” που αγωνίστηκαν σήμερα με 14 συνολικά ποδοσφαιριστές λόγω των απουσιών.

Συνθέσεις

Ακαδημία Μακροχωρίου (Γιώργος Απόσογλου) : Σιδηρόπουλος, Κολεσίδης, Μανιόπουλος, Σαρκατζής, Παππάς, Βλαχάβας, Καπνάς, Τσακελίδης, Καρατζάς, Παπαδόπουλος, Κικίδης. Αγωνίστηκαν και οι Γιόρκας, Σαντικίδης, Κούχια.

Βέροια Κ17 : Μπλατσιώτης, Κωνσταντινίδης, Τσιότρας, Τσουλχάι, Κρίπας, Χρυσόπουλος, Ραμτζής, Φωτόπουλος, Πατσιαβούρας, Αϊρατζής, Καραγιάννης. Αγωνίστηκαν και οι Στογιαννίδης, Ιτσκάρας, Σαρακατσιάνος, Καγκελίδης, Στυλίδης, Μουρατίδης, Ιακωβίδης, Κουτσούκης, Παπακωνσταντίνου, Χαρίσης, Στογιάννης, Βύζας, Βενετικίδης.

ΑΣ Πατρίδας – ΓΑΣ Κοπανού  1-8 (Μπεκιαρίδης / Πέτγαζλης 2, Μπούφι 2, Σπανός, Σιδηρόπουλος Θ., αυτογκόλ, Γραμματικός)

Δεν αντέχει σε κριτική το σημερινό ματς του Δημοτικού Γηπέδου Πατρίδας, όπου ο ιδιαίτερα ενισχυμένος ΓΑΣ Κοπανού (δείτε εδώ τις νέες μεταγραφές) ΓΑΣ Κοπανού σκόραρε οκτώ φορές και πραγματοποίησε μια πολύ μεστή εμφάνιση.

Ευχαριστούμε θερμά το http://alexandriamou.gr/ για την ευγενική παραχώρηση των φωτογραφιών

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected