Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική – Γνωρίστε τους δύο Σέρβους που έφερε ο Πιερικός

serboiΤα ονόματα αυτών, Μίλος Ζιβάνοβιτς και Ντάρκο Γκοΐκοβιτς.

Ο πρώτος είναι ο σέντερ φορ. Ο 27χρονος επιθετικός Ζιβάνοβιτς (Miloš Živanović) έχει πλούσιο βιογραφικό πίσω του, καθώς κατέχει πολύ μεγάλη εμπειρία κυρίως σε ομάδες της Β κατηγορίας στη Σερβία.

Την καριέρα του ξεκίνησε στην Παρτιζάν το 2005, απο εκεί κατάφερε να εντυπωσιάσει γρήγορα και να γίνει Διεθνής με την U-19 της χώρας του. Στη συνέχεια, δόθηκε δανεικός στην Τελεοπτικ και Μλαντένοβατς. Το 2008 μετακόμισε στην Χάιντουκ οπού και σημείωσε 18 γκολ. Την ίδια χρονιά μεταφέρθηκε αμέσως στην U-21 της Εθνικής Σερβίας.

Έπειτα συνέχισε την καριέρα του το 2011 στη Μπόρατς, και στη συνέχεια σε Μπόρσα, Σλόντοβα, Ζεντινστο, και μέχρι πρότινος στην Μάτσβα συνολικά σε αυτές τις ομάδες σημείωσε 28 τέρματα.

Ο 27χρονος αμυντικός Ντάρκο Γκοϊκοβιτς (Darko Gojković) προέρχεται και αυτός απο την 2η λίγκα της Σερβίας και απο το πέρασμα του στις ομάδες Χάιντουκ και Ζεντινστο (συμπαίκτες με τον Ζιβάνοβιτς) και μέχρι πρότινος στη Μπεζάνιτσα.

Χθες οι δύο ποδοσφαιριστές έφτασαν στη Κατερίνη, έκαναν εργομετρικές εξετάσεις και θα ανακοινωθούν απο τα γραφεία του συλλόγου.

pierikosnews.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected