Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική – Μεταγραφή για τη Νίκη Βόλου, αποχωρήσεις στον Πύρασο!

DSC_6771Εκτός από την αποχώρηση του Αζίζ, η Νίκη Βόλου ανακοίνωσε και μία προσθήκη, με έναν παίκτη που από το ξεκίνημα της προετοιμασίας ακολουθεί το πρόγραμμα των προπονήσεων.

Πρόκειται για τον Σωτήρη Τάχο, τον 19χρονο δεξιό μπακ ο οποίος γεννήθηκε στις 26/01/1996, ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του από τον Πιερικό και από εκεί δόθηκε δανεικός στον Βατανιακό, όπου αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα Γ΄ Εθνικής (13 συμ.). Τον Ιανουάριο του 2015 μετεγράφη στην F.C. Olympia Hradec Kralove, ομάδα της Τσεχίας, ενώ είχε σοβαρό τραυματισμό (ρήξη μηνίσκου), που έχει ξεπεράσει πλήρως, για αυτό τελικά ολοκληρώθηκε η μετακίνησή του στη Νίκη Βόλου.4081a93ae9cb862f7943d62e703af8f6_LΜικραίνει το ρόστερ του Πυράσου καθώς στις προπονήσεις το προηγούμενο διάστημα πήραν μέρος περισσότεροι από 30 ποδοσφαιριστές, πολλοί εκ των οποίων πέρασαν από το “μικροσκόπιο” της τεχνικής ηγεσίας.

Σήμερα ανακοινώθηκε ότι δεν θα συνεχίσουν ο Βασίλης Ζαρίφης και ο Μούσα. Ο πρώτος είχε ανακοινωθεί ως μεταγραφή από τη Δημητριάδα αλλά τελικά δεν θα φορέσει σε επίσημο ματς την φανέλα του Πυράσου, ενώ ο δεύτερος ήταν σε διαδικασία δοκιμής. “Τους ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία τους στον Πύρασο και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της ποδοσφαιρικής τους πορείας” αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της αγχιαλίτικης ομάδας.

magnesiasports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected