Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Γιώργος Γασπαράτος : “Η διατήρηση των κεκτημένων και η Γ Εθνική”

DSCN4279

Σε τρεις προσθήκες προχώρησε σήμερα ο ΑΣ Ειρηνούπολης, φτάνοντας συνολικά τις 10 στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Μία εξ αυτών αφορά και τον Γιώργο Γασπαράτο, που έμεινε ελεύθερος από τον ΦΑΣ Νάουσα και μετά από διαπραγματεύσεις με τους πρωταθλητές, εντάχθηκε στο δυναμικό τους και θα μπει κι αυτός σταδιακά στο πρόγραμμα της ομάδας ενόψει των πρώτων επίσημων υποχρεώσεων.

Ο 26χρονος επιθετικός μίλησε πριν λίγο στο ImathiaSportsNews και αναφέρθηκε στη μεταγραφή του, όντας λιτός αλλά απόλυτα σαφής όσον αφορά τους λόγους για τους οποίος προτίμησε τους πρωταθλητές.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του :

“Είμαι πολύ ικανοποιημένος που μου δίνετε η ευκαιρία να παίξω στην πρωταθλήτρια ομάδα της κατηγορίας. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να μπορέσει η ομάδα μου να φτάσει στους μεγαλύτερους της στόχους που δεν είναι άλλοι από το πρωτάθλημα και την άνοδο στη Γ Εθνική. Τέλος θέλω να ευχηθώ σε όλους τους συναθλητές μου μια υγιή χρονιά κ ελπίζω να δούμε ένα καλό πρωτάθλημα”.

*Οι μέχρι στιγμής μεταγραφές του ΑΣ Ειρηνούπολης :

Σπύρος Σταματέλος (ΦΑΣ Νάουσα), Δημήτρης Τσιούπρος (Δόξα Ριζού Πέλλας), Γιώργος Τερζής (ΠΑΟΚ Κουλούρας), Λεωνίδας Παπαδόπουλος (ΠΑΟΚ Κουλούρας), Βασίλης Γιαουτζής (Αχιλλέας Νεοκαισάρειας), Παναγιώτης Καλφούντζος (Ακαδημία Βέροιας), Δημήτρης Πετκάκης (ελεύθερος), Γιώργος Γασπαράτος (ΦΑΣ Νάουσα), Νίκος Παπαδόπουλος (ΠΑΟΚ Κουλούρας), Μανώλης Χουϊλουλίδης (ΠΑΟΚ Κουλούρας)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected