B ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

ΜΑΣ Βεργίνας – Ηχηρή μεταγραφή για τους νεοφώτιστους!

20150828_124723_0

 

Έκλεψε τις εντυπώσεις στο μεταγραφικό “παζάρι” ο ΜΑΣ Βεργίνας, εντάσσοντας στο δυναμικό του ποδοσφαιριστή προερχόμενο από τη Γ Εθνική!

Ο λόγος για τον Γιάννη Μπλούκα, με καταγωγή από την περιοχή και μετά από μια “γεμάτη” χρονιά με τη φανέλα του Μακροχωρίου στη Γ Εθνική. Ο 18χρονος αμυντικός, που μπορεί να παίξει με ευχέρεια σε όλες τις θέσεις των μετόπισθεν, βρέθηκε χθες στο γραφείο της προέδρου κας Χαρισιάδου και υπέγραψε το δελτίο με το οποίο “σφράγισε” την επιστροφή του στον ΜΑΣ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

Η διοίκηση του ΜΑΣ Βεργίνας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επίτευξη συμφωνίας με τον ποδοσφαιριστή Ιωάννη Μπλούκα, για τη σεζόν 2015-2016. Ο Γιάννης επιστρέφει στον ιστορικό μας σύλλογο μετά από μια πετυχημένη χρονιά στη Γ Εθνική όπου αγωνιζόταν ως αρχηγός με τα χρώματα του Μακροχωρίου. Η κίνηση αυτή αποτελεί πολυτέλεια για την ομάδα του ΜΑΣ αλλά κατόπιν προσπαθειών της προέδρου του ΜΑΣ Βεργίνας κα. Χαρισιάδου Μαρίας, ο Γιάννης συμφώνησε να φορέσει τα χρώματα της γενέτειρας του. Η διοίκηση του ΜΑΣ Βεργίνας καλωσορίζει τον ποδοσφαιριστή και του εύχεται υγεία και αγωνιστικές επιτυχίες με τα χρώματα της ομάδας μας.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected