Football League - Γ Εθνική / Τοπικά

Απόλλων Καλαμαριάς – Πανσερραϊκός (0-0) Ελάχιστες φάσεις στις δύο εστίες

mpala5Τα φιλικά με ομάδες Γ΄ Εθνικής συνεχίστηκαν για τον Πανσερραϊκό και για ακόμη ένα ματς τα “λιοντάρια” δεν κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη, μένοντας στο 0-0 στην Καλαμαριά κόντρα στον Απόλλωνα.

Σε ένα παιχνίδι με λίγες αλλά καλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες οι Σερραίοι δεν εντυπωσίασαν και πάλι, έχοντας κλασσικά κάποια καλά δεκάλεπτα στην διάρκεια του παιχνιδιού και στιγμές ποιότητας που όμως δεν έφεραν το γκολ, θέμα το οποίο δείχνει να αποτελεί πρόβλημα για την ώρα.

Ο Πανσερραϊκός είχε σημαντικές απουσίες με τους Μπαλού, Μπεριάν, Αγγελούδη και Μέλκα να μην είναι στην διάθεση του Κώστα Βασιλακάκη ο οποίος κατά την διάρκεια του ματς αρκετές φορές ήταν έξω φρενών με τις επιλογές κάποιων παικτών του βάζοντας τις φωνές.

 

Το φιλμ του αγώνα

8΄ Κεφαλιά του Τζιντζή, η μπάλα άουτ.

28΄ Ο Φουρτάδο παίρνει την μπάλα στην πλάτη της άμυνας του Απόλλωνα, περνάει και τον Ζιάκκα και σουτάρει μόλις πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

55΄ Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον Πανσερραϊκό. Ο Φουρτάδο μπήκε από αριστερά σούταρε, απέκρουσε ο Ζιάκας, νέο σουτ από Παπαστεργιου η μπάλα άουτ.

71΄ Απίστευτη ευκαιρία για τον Απόλλωνα. Φάουλ από αριστερά, σουτ του Γιαξή αποκρούει νέο πλασέ Τζιντζη εξ επαφής άουτ.

81΄ Χαμένη ευκαιρία για τον Πανσερραϊκό. Ο Προβατίδης μόνος από δεξιά αποκρούει ο Βασιλειάδης, νέα σέντρα κεφαλιά του Ατματσίδη η μπάλα περνάει άουτ.

Συνθέσεις

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ : Ζιάκκας (60΄ Βασιλειάδης), Αθανασιάδης (60΄ Πολιανίδης), Μπονέρης (66΄ Ζανέττος), Φοιτάς (66΄ Κώτσιας), Μπουλγκουρίδης, Κουκουλέκης (46΄ Σαπανίδης), Προβατίδης (73΄ Φαμπίνιο), Τσαούσης, Μήτσικας, Τζιντζής, Γιαξής (79΄ Αράπης).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ : Ανδρούτσος (Καστανιώτης), Κοσμίδης, Περπερίδης (58΄ Bιτλής), Σιάκκας, Βοσκόπουλος, Ρούτσης (58΄ Τσιμίκας), Ιωαννίδης (58΄ Ανδρέου), Ντα Κόστα (27 λ.τ Παπαστεργίου), Ατματσίδης (Προβοτίδης), Πόποβιτς, Φουρτάδο (Ατματσίδης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected