Κατηγορίες
Football League - Γ Εθνική / Τοπικά

Τύρναβος – Ολυμπιακός Βόλου (0-4) Εντυπωσίασαν οι Βολιώτες

e494513d73a50c1e25ef0927e15347ab_LΞέσπασε στον Τύρναβο ο Ολυμπιακός Βόλου, κερδίζοντας με 4-0 την τοπική ομάδα, με τους νεαρούς να αφήνουν καλές εντυπώσεις.

Οι ερυθρόλευκοι με δύο τέρματα του Γκουγκούδη και από ένα των Χιντζίδη και Μοράν, επικράτησαν δίκαια του Τυρνάβου, ενώ είχαν δοκάρι με τον Ντιέγκο Λεόν.  Το φιλικό παρακολούθησαν και 50 περίπου φίλαθλοι από τον Βόλο, που ακολούθησαν την ομάδα.  Ο τεχνικός του Ολυμπιακού παρέταξε την ενδεκάδα του με πολλές αλλαγές αφού θέλησε να τσεκάρει κι άλλους ποδοσφαιριστές. Από την κερκίδα είδε το ματς το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Έρικ Γουόρντεν.

Προβάδισμα από νωρίς

Νωρίς, νωρίς άνοιξε το σκορ ο Ολυμπιακός Βόλου και συγκεκριμένα στο 8’ από στημένη φάση. Συγκεκριμένα ο Στράτος Χιντζίδης εκτέλεσε απευθείας το φάουλ από τα αριστερά και έστειλε την μπάλα στην εστία του Παπαγιάννη για να κάνει πριν συμπληρωθούν δέκα λεπτά παιχνιδιού το 0-1.

Ο Τύρναβος είχε μία καλή στιγμή στο 29’ με σουτ του Τσιρλίδη, αλλά ο Δασκαλάκης μπλόκαρε, ενώ ευκαιρία έχασαν και οι Βολιώτες με τον Ζέρη. Στο 32’ ο Χιντζίδης σούταρε για να καταλήξει η μπάλα άουτ. Στο 40’ σουτ του Νικολιά στην κίνηση μετά από σέντρα του Χιντζίδη, κατέληξε στην αγκαλιά του Παπαγιάννη.

Πρωταγωνιστής ο Γκουγκούδης

Ιδιαίτερα δραστήριος επιθετικά παρουσιάστηκε ο Ολυμπιακός στην επανάληψη. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, να πετύχει άλλα τρία γκολ, να έχει ένα δοκάρι και να χάσει μία κλασική ευκαιρία. Τα δύο από αυτά πέτυχε ο Γκουγκούδης, ενώ είχε συμμετοχή στο άλλο.

Ένα σουτ χωρίς τύχη του Κόκορα ήταν η πρώτη τελική προσπάθεια του δευτέρου ημιχρόνου, με την μπάλα να φεύγει ψηλά άουτ. Στο 55’ ο Γκουγκούδης  έφτασε μία ανάσα από το γκολ, αλλά πάνω στη γραμμή έδιωξε ο Κούτσικος, σώζοντας την ομάδα του από το 0-2.

Τελικά όμως ο νεαρός κατάφερε να χριστεί σκόρερ, δεκατρία λεπτά μετά. Έπειτα από κάθετη πάσα του Σκοπελίτη, που ξαναπέρασε στο παιχνίδι, ο Γκουγκούδης δεν δυσκολεύτηκε να πετύχει το γκολ και να διπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδα του. Προηγουμένως ο Ολυμπιακός είχε δοκάρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντιέγκο Λεόν.

Στο 73’ ο Γκουγκούδης έβγαλε από τα δεξιά για να αποκρούσει ο Κούτσικος με τον Μοράν να παίρνει το ριμπάουντ και να κάνει το 0-3 σαν σε προπόνηση. Ο Γκουγκούδης έμελλε να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής του δευτέρου ημιχρόνου, αφού στο 84’ κατάφερε να πετύχει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και το τέταρτο της ομάδας του.

Οι συνθέσεις:

ΤΥΡΝΑΒΟΣ: Παπαγιάννης, Αϊβάζης, Μπαρούτας, Μπαξεβάνος, Λούγκος, Καρλιάμπας, Μητσογιάννης, Λύταινας, Κόκορας, Παπαχρήστος Τσιρλίδης. Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι: Κούτσικος, Παπαϊωάννου, Σβερκούλης, Νούσιος, Παναγιωτίδης, Κρίτσας, Νασιάκος

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Δασκαλάκης (46’ Στρατηλάτης), Καραμανλής (46’ Νικολόπουλος), Αρβανίτης (46’ Γιαλαμίδης), Ζέρης (46’ Μπουτζίκος), Χιντζίδης (46’ Κεσίδης), Καρράς, Παναγιώτου (46’ Φερνάντεζ), Τσιάρας (46’ Γκουγκούδης), Νικολιάς (46’ Μοράν), Σκοπελίτης (46’ Λεόν), Αλαμάνης (65’ Σκοπελίτης)

magnesiasports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected