Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Γαλλία – Παρί είσαι και δεν…μασάς! (vid)

cavaniΜε εντυπωσιακό τρόπο έκανε το “4 στα 4” η Παρί Σεν-Ζερμέν στο γαλλικό πρωτάθλημα, καθώς νίκησε με 3-0 τη Μονακό στο “Λουί ΙΙ”. Δύο γκολ ο Καβάνι, ένα ο Λαβέτσι από ασίστ Ντι Μαρία στο ντεμπούτο του

Η Παρί Σεν-Ζερμέν νίκησε με 3-0 τη Μονακό μέσα στο “Λουί ΙΙ”, διατήρησε με εντυπωσιακό τρόπο το απόλυτο των νικών και φυσικά παραμένει μόνη στην κορυφή.

Πρωταγωνιστής ήταν ο Έντινσον Καβάνι, ο οποίος σκόραρε στο 57′ και το 73′, ενώ ο Εσεκιέλ Λαβέτσι διαμόρφωσε το τελικό 0-3 από ασίστ του Άνχελ ντι Μαρία στο ντεμπούτο του.

Την μία ασίστ στο Καβάνι την έδωσε ο Ματουιντί, την άλλη ο Ιμπραχίμοβιτς που επέστρεψε στην 11άδα, ενώ ο Ντι Μαρία μπήκε στο ματς στο 66′ και η ασίστ του στον Λαβέτσι ήταν εντυπωσιακή.

Οι συνθέσεις

ΜΟΝΑΚΟ: Σούμπασιτς, Φαμπίνιο, Ράτζι, Ρικάρντο Καρβάλιο, Ετσιτζίλε, Τουλαλάν, Ανταμά Τραορέ, Λεμάρ (70′ Ιβάν Καβαλέιρο), Μπερνάντο Σίλβα (81′ Πάσαλιτς), Ελ Σααραουί (66′ Καρίγιο), Μαρσιάλ.
ΠΑΡΙ ΣΖ: Τραπ, Οριέ, Τιάγκο Σίλβα, Νταβίντ Λουίζ, Μαξουέλ, Τιάγκο Μότα, Βεράτι (80′ Μαρκίνιος), Ματουιντί, Λούκας Μόουρα (66′ Ντι Μαρία), Καβάνι, Ιμπραχίμοβιτς (76′ Λαβέτσι).

πηγή

https://www.youtube.com/watch?v=pUKJTBvbTMY

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected