Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική – Τελικά…Ρόδος για τον Γκόγκα!

gogas-19818Τελικά στο ποδόσφαιρο τίποτα δε πρέπει να θεωρείται βέβαιο!

Και αυτό επιβεβαιώθηκε περίτρανα με την υπόθεση του Σάκη Γκόγκα ο οποίος είχε συμφωνήσει με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, συμμετείχε στην προετοιμασία της ομάδας και στα φιλικά, σκοράροντας μάλιστα και κατά του Πανσερραϊκού, αλλά τελικά δεν θα αγωνιστεί με την κιτρινόμαυρη φανέλα στην Γ΄ Εθνική.

Ο 34χρονος ποδοσφαιριστής αποχαιρέτησε χθες τους ανθρώπους του Βυζάντιου και τους συμπαίκτες του ζητώντας το τέλος της συνεργασίας, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους και ετοιμάζει τις βαλίτσες του και μετακομίζει οικογενειακώς στην Ρόδο προκειμένου να μείνει εκεί και να αγωνιστεί παράλληλα στην τοπική ομάδα που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας και έχει στόχο την άνοδο.

Ο Γκόγκας δέχθηκε μία ιδιαιτέρως δελεαστική πρόταση-πακέτο που δεν θα μπορούσε κανείς να αρνηθεί και ενημέρωσε τους ανθρώπους του Κοκκινοχώματος οι οποίοι κατανόησαν την σοβαρότητα της υπόθεσης και άναψαν το πράσινο φως για την αποχώρηση του, έχοντας συνάμα και μία μεγάλη απώλεια στο ρόστερ. Μάλιστα εξέδωσαν και ανακοίνωση ευχαριστώντας τον παίκτη για τη συνεργασία.

serressport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected