Football League - Super League 1

Παναθηναϊκός – Πανελευσινιακός (2-0) Τα πρώτα δείγματα Εσιέν! (vid)

7ef3281fc69fccdc66b7aa5b765ced6c_LΟι «πράσινοι» επικράτησαν 2-0 του Πανελευσινιακού με γκολ των Καλτσά, Αμπέντ και τον Μάικλ Εσιέν να παίζει σε υψηλό ρυθμό για ένα ημίχρονο.

Ο Γιάννης Αναστασίου χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του και δοκίμασε ενδεκάδα με βασικούς στο πρώτο ημίχρονο. Το ματς έληξε με 2-0, χάρη σε γκολ του Καλτσά στο 33’ και του Αμπέντ στο 90’. Παράλληλα, ο Καλτσάς αστόχησε σε πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Κλωναρίδης στο 82ο λεπτό, με τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων να αποκρούει.

Ο Εσιέν πέρασε στο δεύτερο ημίχρονο και έδειξε για ένα ακόμα φιλικό εξαιρετικά στοιχεία, δείχνοντας πως όσο περνάει ο καιρός πατάει όλο και πιο γερά στα πόδια του.

Η 11άδα του Παναθηναϊκού: Κοτσόλης (46’ Γιαννακόπουλος), Μαρινάκης (46’ Μπούρμπος), Σάντσεθ (46’ Τριανταφυλλόπουλος), Ταυλαρίδης (46’ Τελάντερ), Νάνο, Λαγός (46’ Εσιέν), Ζέκα (46’ Κουτρουμπής), Αμπέντ, Πέτριτς (46’ Ατζαγκούν), Καλτσάς, Κλωναρίδης.

Ο Μαρινάκης τραυματίστηκε στον αστράγαλό του, Βέμερ και Νίνης έκαναν θεραπεία, ενώ ο Λουντ απουσίασε με άδεια και οι Καρέλης, Πράνιτς, Μπεργκ, Χουχούμης και Δώνης λόγω υποχρεώσεων με τις Εθνικές τους ομάδες.

δείτε το βίντεο στο leoforos.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected