Κατηγορίες
Basket - Εθνικές Ομάδες

Cafe “Relax” – Το μεγάλο ματς της Ελλάδας με την Κροατία στους δέκτες σας

Το 2/2 ψάχνει απόψε (22.00, ΑΝΤ1, Cafe “Relax”, Κεντρικής 141) η Εθνική απέναντι στην -παραδοσιακά δυνατή κι επικίνδυνη- Κροατία, η οποία θα έχει τον κόσμο στο πλευρό της, ως οικοδέσποινα. Δείτε σε βίντεο αξέχαστες στιγμές του παρελθόντος…

Δεύτερη μέρα του Ευρωμπάσκετ σήμερα, με αγώνες σε Γαλλία, Γερμανία, Λετονία και βέβαια στην Κροατία, στην αρένα του Ζάγκρεμπ. Εκεί όπου τελευταίο χρονικά ματς του προγράμματος είναι αυτό της Εθνικής κόντρα στην Κροατία. Η ελληνική ομάδα αναζητά το 2/2 στην διοργάνωση, ώστε να συνεχίσει ακόμη πιο δυναμικά, να καταστήσει σαφές πως είναι το απόλυτο αφεντικό του β’ γκρουπ και να δει ακόμη πιο αισιόδοξα την πορεία της, αφήνοντας ένα ένα τα εμπόδια πίσω της, στον δρόμο για την επιτυχία και την διάκριση. Οι παίκτες του Φώτη Κατσικάρη, μέσα σε λίγες ώρες, μετά την εύκολη, όπως αποδείχτηκε, νίκη επί της ΠΓΔΜ, με βάση και το εξαιρετικό ροτέισον και την διαχείριση από τον προπονητή, θέλουν από το πρώτο κιόλας λεπτό του αποψινού αγώνα να δείξουν τις προθέσεις τους.

Είτε παίξει ο ηγέτης των Κροατών, ο Μπογκντάνοβιτς, είτε όχι, ανάλογα σε τι κατάσταση θα βρίσκεται, λόγω του χθεσινοβραδινού τραυματισμού του στο κεφάλι, η γαλανόλευκη δεν αποπροσανατολίζεται, παραμένοντας πιστή στο αγωνιστικό της πλάνο και στην σωστή κατεύθυνση.

Δεδομένο είναι, πως οι Κροάτες, ως οικοδεσπότες άλλωστε, θα έχουν τον κόσμο στο πλευρό τους, αλλά η Εθνική ομάδα, που θέλει να επιβεβαιώσει τον αέρα υπεροχής κι αίσθησης του φαβορί, τονώνοντας περαιτέρω την ψυχολογία της, ποτέ δεν καταλαβαίνει από εχθρικές έδρες. Ισα ίσα, όπως είπε και ο κόουτς Κατσικάρης «αυτό μας εξιτάρει». Ολοι οι παίκτες, εξάλλου, έχουν ανταποκριθεί κι έχουν δοκιμαστεί, με τις ομάδες τους, σε δύσκολες έδρες.

Και η Ελλάδα όμως, όσο προχωρούν οι ώρες και οι μέρες στον θεσμό, έχει ολοένα και περισσότερους φανς κοντά της, από την πατρίδα, αλλά και από το εξωτερικό, οι οποίοι επιθυμούν, με κάθε τρόπο, να υποστηρίξουν την μεγάλη προσπάθεια της «επίσημης αγαπημένης». Τι καλύτερο από το να κερδηθεί τόσο η μάχη της εξέδρας, όσο κυρίως αυτή του παρκέ…

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected