Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

Κύπελλο Ερασιτεχνών Ημαθίας, ημέρα πρώτη (tips)

DSCN9576

Επικράτηση των φαβορί και πολλά γκολ προμήνυε η πρώτη μέρα του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.

Και ενώ απομένουν τρεις περίπου ώρες για να ολοκληρωθεί η 1η αγωνιστική και να μάθουμε τις συνολικά 20 ομάδες που θα προκριθούν, πάμε να δούμε τα κυριότερα στοιχεία που καταγράψαμε από τους χθεσινούς (5/9) αγώνες :

ΑΕ Χαρίεσσας – Εθνικός Κλειδίου  4-2 (10′ Χατζηγεωργίου, 13′ Γκότσης, 47′ Τσάλμας πεν., 68′ Τοπαλίδης / 29′ Καλυβιώτης, 57′ Κεχαγιάς Ν.)

Εντυπωσιακό ματς στη Χαρίεσσα, με τους γηπεδούχους να αποδεικνύονται απόλυτα εύστοχη και τους “κυανόλευκους” να δημιουργούν αρκετές καταστάσεις στα καρέ του Οβεζίκογλου. Δύο νεοαποκτηθέντες σκόραραν για τους “κιτρινόμαυρους” (Χατζηγεωργίου, Γκότσης ο οποίος μάλιστα αφιέρωσε το τέρμα στον φίλο του Στέλιο Μαρκούση), δύο πέναλτι ζήτησε ο Εθνικός και ενώ το σκορ ήταν 2-1.

δείτε εδώ το ρεπορτάζ της αναμέτρησης και εδώ 20 περίπου φωτογραφίες

alexmou (11)

Άρης Παλαιοχωρίου – Νέα Γενεά Νικομήδειας  2-0 παρ., κ.α. 0-0 (103′ Γεωργίου πεν., 115′ Ατανάσοφ)

Δραματικό σε εξέλιξη παιχνίδι στο Παλαιοχώρι, ανάμεσα σε δύο ομάδες της Α2 Ερασιτεχνικής. Οι γηπεδούχοι είχαν περισσότερες δυνάμεις και κατά τη διάρκεια της παράτασης κατάφεραν με δύο τέρματα να επικρατήσουν της Νέας Γενεάς. “Φωνάζουν” οι φιλοξενούμενοι για την υπόδειξη πέναλτι στο πρώτο γκολ, οι οποίοι αγωνίστηκαν για πρώτη φορά από την έναρξη της προετοιμασίας με πλήρη σύνθεση.

δείτε εδώ το ρεπορτάζ της αναμέτρησης

Μακροχώρι – Δόξα Λιανοβεργίου  3-0 (15′-49′ πεν Τσακαλίδης, 27′ Κωτσόπουλος)

Την ανωτερότητα του έδειξε το Μακροχώρι στο χθεσινό παιχνίδι και όντας πιο έτοιμοι οι παίκτες του Μάκη Γιαννόπουλου, πήραν την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού. Δύο τέρματα για τον νεοαποκτηθέντα Γιώργο Τσακαλίδη, αποβλήθηκε στο 90′ ο Τόζογλου για τους φιλοξενούμενους με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Συνθέσεις

Μακροχώρι : Χαρίσης, Αθανασιάδης, Σερασκιέρης Δ., Σερασκέρης Χ., Σταματίου (66′ Φωτόπουλος), Τσακαλίδης, Φιλιππίδης, Κωτσόπουλος, Πίκος (71′ Ασλανίδης), Δημοσθένους (77′ Κουλουριώτης), Παπακωνσταντίνου

Δόξα Λιανοβεργίου : Καραλάζος, Κουτίκας (29′ λ.τ. Ζαχόπουλος), Πατρίκας Γ., Κουμανδάνης, Τόζογλου, Ματσούκης, Γελαδάρης Σ. (Γερόπουλος Χ.), Ιωάννου, Γελαδάρης Α. (71′ Γερόπουλος Ι.), Καραντουλαμάς, Παπαδόπουλος.

P9050030

Φίλιππος Μελίκης – Ολυμπιακός Νάουσας  3-0 (14′ αυτογκόλ, 22′ Μαμουτόπουλος, 30′ Πιτσάβας)

Πολύ επιθετικά μπήκε στον αγωνιστικό χώρο η ομάδα του Γιάννη Γιάννου και με τρία τέρματα στο πρώτο μισάωρο, έδωσε τέλος στην υπόθεση πρόκριση. Χωρίς αντίδραση στο διάστημα αυτό οι φιλοξενούμενοι, χωρίς όμως αποτέλεσμα η πίεση που άσκησε στο δεύτερο μέρος.

Συνθέσεις

Φίλιππος Μελίκης : Τσιώμος (58’ Κουτσιαμπασόπουλος), Τεγούσης, Ντόβας, Πιτσάβας, Ανδρίτσος, Μαμουτόπουλος, Παράσχος, Γούτσης (55’ Βενιόπουλος), Χασάν, Μηλιώτης Β., Πίσιος.

Ολυμπιακός Νάουσας : Σπαθάκης, Τσαμπούρης, Χατζηιωαννίδης, Τσέλα, Μλιάτκας (36’ Κωστόπουλος), Παπαπέσιος, Λέσι, Κωνσταντινίδης Δ., Βουδούρης (65’ Ζιαμπάκας), Κωνσταντινίδης Π. (46 Τσαούσι), Κοκκοφειάδης

δείτε 50 περίπου φωτογραφίες στο olympiakosnaousas.blogspot.gr

ΑΕ Σχοινά – Ατρόμητος Διαβατού  0-7 (23′-25′ Φεΐμ, 43′-55′-81′ Τσιολάκης, 64′ Οικονόμου Α., 74′ Μπουρδάνος)

Χωρίς περαιτέρω σχόλια για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όπου οι “κυανόλευκοι” του Διαβατού είχαν μεγάλα κέφια και έφτασαν στο ευρύ 7-0.

δείτε εδώ το ρεπορτάζ της αναμέτρησης και εδώ τα στιγμιότυπα

Αχιλλέας Νάουσας – Φίλιππος Μέσης  3-0 (18′-43′ Παρθενόπουλος, 84′ Γιαμαλίδης)

Το ρόλο του φαβορί επιβεβαίωσε ο Αχιλλέας στον πρώτο γύρο του Κυπέλλου Ερασιτεχνών και με δύο τέρματα του Τάσου Παρθενόπουλου στο πρώτο μέρος, έκανε τυπική τη διαδικασία στο δεύτερο 45λεπτο. Πολλοί νεαροί στις συνθέσεις των δύο ομάδων, χωρίς τους έμπειρους στο ρόστερ του αγωνίστηκε ο Φίλιππος

alexandriamou (22)

ΑΕ Αλεξάνδρειας – ΑΣ Ειρηνούπολης  1-3 παρ., κ.α. 1-1 (74′ Μόσχος πεν. / 90+3′ Συμεωνίδης, 99′ Πετκάκης, 114′ Γιαουτζής)

Μεγάλο παιχνίδι στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας, με ανατροπή και πρόκριση για τους πρωταθλητές Ημαθίας. Οι “πράσινοι” προηγήθηκαν στο 74′ με πέναλτι, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν με τέρμα…buzzer beater του Συμεωνίδη να οδηγήσουν το ματς στην παράταση και εκεί με περισσότερες δυνάμεις αλλά και ουσία στο παιχνίδι τους, πήραν τη σημαντική πρόκριση.

δείτε εδώ το ρεπορτάζ της αναμέτρησης και εδώ τα στιγμιότυπα

Μακεδονικός Πλατάνου – Δόξα Νάουσας  3-1 (74′ Βασιλειάδης, 81′ Κίρτσογλου, 88′ Γαλατσίδας / ?)

Και τα τέσσερα τέρματα σημειώθηκαν στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης, με τον Μακεδονικό να εκμεταλλεύεται την κούραση των φιλοξενούμενων και να παίρνουν την πρόκριση για τον επόμενο γύρο της διοργάνωσης.

Νηρέας Βέροιας – Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας  1-2 παρ., κ.α. 1-1 (68′ Γκιάλπης / 81′-98′ πεν Χειμωνίδης)

Eντυπωσιακό ματς στο ΔΑΚ Βικέλας του Μακροχωρίου, με τον Αγροτικό Αστέρα να παίρνει την πρόκριση στην παράταση και μάλιστα με ανατροπή στο σκορ. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν λίγο πριν το 70ο λεπτό και φάνηκαν να παίρνουν σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης, ωστόσο με τέρμα του πρώην παίκτη των “ερυθρολεύκων” Διονύση Χειμωνίδη, το ματς οδηγήθηκε στην παράταση. Εκεί ο Αγροτικός κατάφερε να πετύχει ένα ακόμη τέρμα με τον ίδιο παίκτη (από το σημείο του πέναλτι αυτή τη φορά) και να παίρνει την πρόκριση για τον δεύτερο γύρο.

IMG_5741

Συνθέσεις

Νηρέας Βέροιας : Πάνου, Σουγκάρης, Τζίρος, Κουτσούκης, Ηονι, Παυλίδης, Γιαννακίδης, Κωστογλίδης (54′ Γκιάλπη), Ματελόπουλος (76′ Χερίδης), Λαζός, Θωμαΐδης (54′ Μαστορόπουλος)

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας : Μυλώσης, Χειμωνίδης, Κουβατσίδης, Σερασκιέρης, Παρασκευάιδης, Σουλιώτης Γ. (91′ Δήμου), Ρηγόπουλος, Αντωνιάδης, Ζέρβας, Χαλβατζής (70′ Χατζηνικολάου), Σουλιώτης Α. (46′ Χαρίσης).

δείτε 50 περίπου φωτογραφίες στο agrotikos-asteras.blogspot.gr

Κεραυνός Επισκοπής – ΜΑΣ Βεργίνας  3-0 (32′ Ντέλλας, 60′ Μπάμπος, 72′ Αδαμίδης)

Φαβορί εξ ορισμού ο Κεραυνός και το επιβεβαίωσε και στον αγωνιστικό χώρο, απέναντι σε μια ομάδα που θα είναι εκ των πρωταγωνιστών στο πρωτάθλημα της Α2. Το τέρμα του Κώστα Ντέλλα λίγο μετά τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα “ξεκλείδωσε” την άμυνα του ΜΑΣ και στο δεύτερο μέρος με δύο ακόμη γκολ έφτασε στο 3-0 και στην πρόκριση.

δείτε εδώ το ρεπορτάζ της αναμέτρησης και εδώ 50 περίπου φωτογραφίες

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected