Κατηγορίες
Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

Άρης Παλαιοχωρίου – Νέα Γενεά Νικομήδειας (2-0) Στην παράταση η πρόκριση! (photos)

alexmou (4)Πραγματικό ντέρμπι στο Παλαιοχώρι, ανάμεσα σε δύο ομάδες που απέδειξαν πως φέτος θα είναι εκ των πρωταγωνιστών στο πρωτάθλημα της Α2 Ερασιτεχνικής.

Ο Άρης Παλαιοχωρίου, έχοντας περισσότερες δυνάμεις στην παράταση κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τη δεύτερη φάση του θεσμού κόντρα στους “κιτρινόμαυρους” της Νέας Γενεάς που για πρώτη φορά από την αρχή της προετοιμασίας αγωνίστηκε με πλήρη σύνθεση.

Οι 50 περίπου φίλαθλοι που αψήφησαν την αφόρητη ζέστη, παρακολούθησαν ένα ανούσιο πρώτο μέρος, με ελάχιστες φάσεις στις δύο εστίες. Στο δεύτερο 45λεπτο όμως, η ομάδα του Δημήτρη Πρίντζιου ανέβασε στροφές και με περισσότερες δυνάμεις πίεσε τα καρέ του Γαϊτανίδη και δημιούργησε αρκετές καταστάσεις.

Εντούτοις, το 0-0 παρέμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του κ. Παυλίδη, για να οδηγηθούν οι δύο ομάδες στην παράταση, εκεί που ο Άρης εκμεταλλεύτηκε την κούραση των φιλοξενούμενων και με δύο τέρματα πήρε τη νίκη.

Αρχικά στο 102′, σε μια φάση που διαμαρτυρήθηκαν οι φιλοξενούμενοι, ο Άρης κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Γεωργίου και ο ίδιος παίκτης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Γαϊτανίδη. Ακολούθησαν τρεις αναγκαστικές αλλαγές για τις δύο ομάδες, και στο 115′ ήρθε το δεύτερο τέρμα για τους γηπεδούχους με τον Ατανάσοφ, δίνοντας τέλος στις ελπίδες της Νέας Γενεάς.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Παυλίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Παζαρτζικλή και Καραϊωσήφ.

Συνθέσεις

Άρης Παλαιοχωρίου : Βασιλείου, Ατανάσοφ, Παντόπουλος, Χατζόπουλος, Ταμπουράς, Μυγδάνης (81′ Χατζηδημητρίου), Νατσικόπουλος, Λίτσι (103′ Πέτρου), Βλάχος, Γεωργίου, Περπερίδης (72΄Πλέσκας)

Νέα Γενεά Νικομήδειας : Γαϊτανίδης, Μαχανίδης, Ιατρόπουλος, Συμεωνίδης, Κρουσταλάς (110′ Δεμιρχανίδης), Τζήμος, Κελεσίδης, Κουκλανιώτης (113′ Καραπουλιτίδης), Σιδηρόπουλος, Παπαδόπουλος, Αγιαννίτης (80′ Γκουντάρας)

*ευχαριστούμε θερμά το alexandriamou.gr για την ευγενική παραχώρηση των φωτογραφιών

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected