Κατηγορίες
Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕ Σχοινά – Ατρόμητος Διαβατού (0-7) Θετικότατο το πρώτο δείγμα (photos)

alexmou (20)

Εντυπωσιακός ο Ατρόμητος Διαβατού, δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στην ΑΕ Σχοινά και με το ευρύ 7-0 προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Οι φιλοξενούμενοι, που λανσάρισαν σήμερα την εντυπωσιακή μαυροκίτρινη στολή, ήταν καταιγιστικοί και από το 23ο λεπτό που πέτυχαν το πρώτο τέρμα, έδειξαν μεγάλη αποτελεσματικότητα και πήραν άνετη νίκη στο Δημοτικό Γήπεδο Σχοινά.

Το σκορ άνοιξε ο νεοαποκτηθέντας Χρήστος Φεΐμ, ο οποίος μάλιστα πέτυχε και δεύτερο τέρμα στο 25′ ωστόσο σε μια φάση με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε από τον Τάσο Τσιολάκη.

Ο νεαρός παίκτης του Ατρομήτου ήταν αυτός που πέτυχε το τρίτο γκολ στο 43′, σκορ (0-3) το οποίο ήταν και του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι ήταν ακόμη πιο επιθετικοί και με δύο ακόμη τέρματα του Τσιολάκη και ένα των Αλέξη Οικονόμου και Θανάση Μπουρδάνου έφτασαν στο τελικό 0-7.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Παρασίου, με βοηθούς τους κ.κ. Καρυπίδη και Χατζιαρίδη

Συνθέσεις

ΑΕ Σχοινά : Σίμος, Μαραγκός Κ. (55′ Τζουβάρας), Κίτσας Δ., Στόιος (C), Κίτσας Χ. (80′ Κατσάρας), Κρουστάλλης, Μαργαρίτης (55′ Μαραγκός Γ.), Μπενίσκος, Κασλαμάς, Κωστογλίδης, Μηνόπουλος.

Ατρόμητος Διαβατού : Δημόπουλος, Νικολαΐδης, Λιλιόπουλος, Μουρατίδης, Οικονόμου Α., Μπουρδάνος, Ισλαμίδης (66′ Σαμψωνίδης), Τσανασίδης, Φεΐμ (30′ λ.τ. Τσιολάκης), Οικονόμου Χ., Καραβασίλης (60′ Κωστογλίδης).

ευχαριστούμε το alexandriamou.gr για την ευγενική παραχώρηση των φωτογραφιών

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected