Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Οπούντιος Μαρτίνου – Πρόκριση στο Κύπελλο με το ευρύ 5-0

opountios_proo2Με σβηστές μηχανές πέρασε το εμπόδιο της Προοδευτικής η ομάδα του Μαρτίνου, καθώς επικράτησε με σκορ 5-0 και επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί.

Το Μαρτίνο μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 5′ απείλησε με το σουτ του Μπέντα να περνάει λίγο άουτ. Στο 7′ μετά απο εκτέλεση κόρνερ για την ομάδα του Οπουντίου ο Τσέλλος θα βρεθεί μόνος λίγο έξω από την περιοχή και θα δοκιμάσει κάτι σαν σέντρα σουτ με την μπάλα να καταλήγει στην αριστερή γωνία του Γιαννακόπουλου για το 1-0.

Λίγα λεπτά αργότερα ο Μεχμέτογλου θα ανατραπεί μέσα στην περιοχή των φιλοξενούμενων από τον Δάρρα και ο Τσέλλος θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα από την άσπρη βούλα για το 2-0 στο 14′.

Η προοδευτική στα επόμενα λεπτά προσπάθησε να βγει μπροστά με ωραίες κινήσεις του Γκερπινή όμως οι έμπειροι Σπυριδάκης και Τσέλλος δεν είχαν πρόβλημα.

Στο 22ο λεπτό το Μαρτίνο θα πετύχει και τρίτο γκολ μετά από σουτ του Στυλιανού ο Γιαννακόπουλος θα αποκρούσει στέλνοντας την μπάλα επάνω στον Μπέντα κι εκέινος χωρίς πρόβλημα θα δώσει στον ξεμαρκάριστο Πατσαρούχα που θα τελειώσει άψογα την φάση.

Να σημειώσουμε πως με την επίτευξη του γκολ ο διαιτητής της αναμέτρησης σταμάτησε το παιχνίδι λόγω της αφόρητης ζέστης για να δροσιστούν οι ποδοσφαιριστές.

Σχεδόν με την σέντρα και πιο συγκεκριμένα στο 25′ οι Μπέντας και Πατσαρούχας θα συνδυαστούν και πάλι άψογα, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 4-0 ενώ οχτώ λεπτά αργότερα μετά απο σουτ του Μεχμέτογλου και αδράνεια του Γιαννακόπουλου, ο Πατσαρούχας θα πετύχει χατ τρικ διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Λίγες οι φάσεις στο δεύτερο ημίχρονο με την ομάδα του Μαρτίνου να κάνει επαγγελματική διατήρηση δυνάμεων και να χάνει δύο μεγάλες ευκαιρίες, μία με τον Δημητρέλη στο 53′, καθώς το σουτ έγλειψε το δοκάρι και κατέληξε λίγο άουτ και στο 54′ με τον Τσάφο να βρίσκεται αμαρκάριστος στην άμυνα των φιλοξενούμενων και το σουτ να φεύγει ελάχιστα άουτ.

Συνθέσεις

Οπούντιος Μαρτίνου : Καρανάσος, Θεοδωρίδης, Στυλιανός, Σπυριδάκης, Τσέλλος, Καλαμάτας, Πατσαρούχας(67′ Κόκα), Γκριτζάπης, Δαραμάρας(46′ Δημητρέλης), Μπέντας, Μεχμέτογλου(46′ Τσάφος)

Προοδευτική Λάρυμνας : Γιαννακόπουλος, Γκιώνης Π., Σταματάκης Χ.(65′ Μπιτσάκος), Παπαγεωργίου(67′ Γκιώνης Ν.), Κυριακόπουλος(55′ Μαστροκωστόπουλος), Δάρρας Αριστ., Δάρρας Αν., Ντάλας, Σταματάκης Στ., Γκερπινής, Σελέκος

efthia.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected