Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

ΑΕ Χαρίεσσας – Έντυσε στα “κιτρινόμαυρα” τον Φεζουλά

DSC_0652

Δεν άργησε να βρει τον αντικαταστάτη του Δημήτρη Κατσιγιαννόπουλου η ΑΕ Χαρίεσσας.

Όπως γράψαμε νωρίς το πρωί, ο περσινός πρώτος σκόρερ της ΑΕΧ δεν τα βρήκε με τη διοίκηση και αποχώρησε οριστικά, αφήνοντας σημαντικό κενό στην επίθεση της ομάδας.

Ο πρόεδρος της ομάδας κ. Γώγος και με τη σύμφωνη γνώμη του Σάββα Αβετίδη ο οποίος συνεργάστηκε με τον ποδοσφαιριστή, απευθύνθηκε στον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας και ζήτησε τη συγκατάθεση της για την απόκτηση του Χρήστου Φεζουλά.

Τελικά οι διαπραγματεύσεις είχαν αίσιο τέλος και ο πρώτος σκόρερ των “πρασίνων” στο περσινό πρωτάθλημα ανήκει από σήμερα στο ρόστερ της ΑΕΧ, καλύπτοντας το κενό στη γραμμή κρούσης.

Ο 22χρονος (06/06/1993) στράικερ, με 11 γκολ πέρσι αλλά και συμμετοχή στο 2o All Star Game ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών είναι η 13η φετινή μεταγραφή των “κιτρινόμαυρων”

*οι μέχρι στιγμής μεταγραφές της ΑΕ Χαρίεσσας :

Μιχάλης Οβεζίκογλου (Ακαδημία Βέροιας), Αργύρης Σταμάτης (Θύελλα Στενημάχου), Θωμάς Σταμάτης (Θύελλα Στενημάχου), Θοδωρής Αβετίδης (Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας), Αντώνης Καρολίδης (Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας), Γιώργος Κοτσογιαννίδης (Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας), Νίκος Φωτιάδης (ΑΟ Φιλίας Ροδόπης), Θωμάς Γκότσης (Βέροια Κ17), Σάκης Κατσκαβέλης (Φίλιππος Μέσης), Νίκος Ζυγώνης (Θύελλα Στενημάχου), Δημήτρης Χατζηγεωργίου (ΦΑΣ Νάουσα), Χαράλαμπος Τηλκερίδης (Ακαδημία Βέροιας)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected