Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΕΠΣ Μακεδονίας – Πρεμιέρα για Δερμιτζόγλου και Σούρλα στις νέες τους ομάδες

?½????????? ?????½? ??? ?????? ??? ???????? kardia

Την πρώτη τους εμφάνιση για τον θεσμό του Κυπέλλου και της Α1 Ερασιτεχνικής της ΕΠΣ Μακεδονίας αντίστοιχα, πραγματοποίησαν δύο ποδοσφαιριστές που αποχώρησαν την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο από την Ημαθία.

Ο Σάκης Δερμιτζόγλου, μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστής της Ποντιακής Νεολαίας Αράχου, αγωνίστηκε ως αλλαγή στο εκτός έδρας παιχνίδι της Αναγέννηση Επανομής με τον Ατρόμητο Πλαγιαρίου χωρίς όμως να καταφέρει να αποτρέψει τον πρόωρο αποκλεισμό από το θεσμό του Κυπέλλου.

πατήστε εδώ για να δείτε το ρεπορτάζ από το συγκεκριμένο παιχνίδι

Ίδια τύχη και για τον πρώην παίκτη του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων, Δημήτρη Σούρλα ο οποίος πέρασε στο 80′ στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο δεν κατάφερε να βοηθήσει τον ΑΟ Καρδίας να αποφύγει την ήττα στην πρεμιέρα της Α1 με αντίπαλο τον ΠΟ Μαλακοπής.

πατήστε εδώ για να δείτε το ρεπορτάζ από το συγκεκριμένο παιχνίδι

ebbe4ec3cdc259a874cc0df42e8bf9bf_40599

Στον Εθνικό Πυλαίας ο Παναγιώτης Κατσιαρός!

Έναν από τους πλέον αναγνωρίσιμους ποδοσφαιριστές στη χώρα κατάφερε να «κλείσει» ερασιτεχνικός σύλλογος της Ανατολικής Θεσσαλονίκης, τινάζοντας την μπάνκα στον αέρα!

Πρόκειται για τον έμπειρο αμυντικό Παναγιώτη Κατσιαρό με τη μεγάλη θητεία στον Άρη, ο οποίος συμφώνησε με τη διοίκηση του Εθνικού Πυλαίας και θα αγωνιστεί στο νέο πρωτάθλημα του τρίτου ομίλου της Α’ κατηγορίας. Μάλιστα, ο ίδιος θα ασχοληθεί και με το διοικητικό κομμάτι καθώς αναλαμβάνει το ρόλο του γενικού αρχηγού.

Η ομάδα εξέδωσε και σχετικά ανακοίνωση που αναφέρει τα εξής:

« Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι από σήμερα εντάσσουμε στην οικογένεια του ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΥΛΑΙΑΣ τον Παναγιώτη Κατσιαρό. Ο Παναγιώτης με την μεγάλη του εμπειρία και τις πάμπολλες παραστάσεις που έχει στον χώρο του ποδοσφαίρου, θα μας βοηθήσει από το πόστο του Γενικού Αρχηγού όλου του ποδοσφαιρικού τμήματος, έτσι ώστε να συνεχίσουμε ακόμη καλύτερα την δουλειά που γίνεται τόσα χρόνια στην ομάδα μας. Επίσης θα μας βοηθήσει και σαν παίκτης της ανδρικής ομάδας όπου και όταν χρειαστεί, έτσι ώστε να μπολιάσουμε την πολύτιμη εμπειρία του με τους πολλούς νεαρούς και ταλαντούχους παίχτες που υπάρχουν από τα τμήματα υποδομών της ομάδας. Η επίσημη παρουσίαση του Παναγιώτη Κατσιαρού θα γίνει τη Δευτέρα 7/9 στις 19.30 στο γήπεδο Αντώνιος Καραμπουρνιώτης ( πλαστικό)»

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected