Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Απόλλων Κρύας Βρύσης – Ισόπαλο το φιλικό με Εορδαϊκό (photos)

11949322_1093019697392938_7072729262345458504_nΕν αναμονή της έναρξης του πρωταθλήματος, τα φιλικά παιχνίδια συνεχίζονται για τον Απόλλωνα.

Την Κυριακή η ομάδα της Πέλλας έδωσε ένα ακόμα δυνατό φιλικό, αυτή τη φορά στην Πτολεμαΐδα με τον τοπικό Εορδαϊκό, πιθανός αντίπαλος φέτος και στο πρωτάθλημα. Έγινε ένα δυνατό παιχνίδι, που είχε έντονα τα χαρακτηριστικά επίσημου αγώνα, με τους ποδοσφαιριστές να διεκδικούν το θετικό αποτέλεσμα.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι χωρίς να έχουν σπουδαίες ευκαιρίες βρήκαν την ευκαιρία να προηγηθούν στο σκορ με σκόρερ τον Μπίκο.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι πήραν τας ινία του παιχνιδιού πίεσαν δημιούργησαν μία – δύο καλές ευκαιρίες καταφέρνοντας τα ισοφαρίσουν. Στα σημαντικά, η εμφάνιση του Σέρβου Μίλος Ίβιτς ο οποίος πέτυχε το παρθενικό του τέρμα με τα χρώματα του Απόλλωνα, ενώ δημιούργησε μία ακόμη πολύ καλή ευκαιρία και έδειξε ότι χρόνο με το χρόνο προσαρμόζεται καλύτερα στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας.

Σημαντικές όμως ήταν και οι απουσίες για τον Απόλλωνα για διάφορους λόγους τραυματισμών, όπως του Βοτάρη, Παπαδόπουλου Σ., Φλαρούντζου, Καρυπίδη, Σιδέρη. 

Η σύνθεση του Απόλλωνα

Παπαδόπουλος Χ., Παπαδόπουλος Γ., Κίτσας (62′ Σιδηρόπουλος), Μισαηλίδης Π., Σέρα (77′ Μισαηλίδης Μ.), Μπρέγκου, Ασλαμπάλογλου (37′ Δανιηλίδης), Νήρλας, Πετρίδης, Χατζηστεφάνου (50′ Γκελοσάνι / 73′ Καρακάσογλου), Ίβιτς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected