Κατηγορίες
Β ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

ΜΑΣ Βεργίνας – Μας συνήθισαν στις…κροτίδες οι νεοφώτιστοι!

20150912_120208_resized_1Εντυπωσιακή μεταγραφική επιτυχία για τον ΜΑΣ Βεργίνας, ο οποίος μετά την απόκτηση του Γιάννη Μπλούκα από το Μακροχώρι, απέκτησε και έναν…φρέσκο πρωταθλητή!

Ο λόγος για τον Γιώργο Σαμψωνίδη, ο οποίος βρέθηκε χθες στο γραφείο της προέδρου της ομάδας κας Χαρισιάδου και υπέγραψε το δελτίο του που τον εντάσσει στους “κυανόλευκους” για τη σεζόν 2014-2015.

Ας δούμε τι έγραψε σχετικά η διοίκηση της ομάδας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου :

Η περίοδος του μέλιτους φαίνεται ότι δεν έχει τελειώσει για τη διοίκηση του Ιστορικού Μ.Α.Σ ΒΕΡΓΙΝΑ καθώς η περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ με παίκτες από το πάνω ράφι του νομού μας συνεχίζεται. Ύστερα από συντονισμένες προσπάθειες της Διοίκησης του Μ.Α.Σ ΒΕΡΓΙΝΑ και ειδικότερα της Προέδρου μας κα. ΧΑΡΙΣΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑΣ, η ομώνυμη ομάδα της ΒΕΡΓΙΝΑΣ ενισχύει περαιτέρω το ρόστερ της με ένα επιθετικό μέσο που θα ζήλευαν πολλές από τις πρωτοκλασάτες ομάδες της Α1 του νομού μας.

Η Διοίκηση του Μ.Α.Σ ΒΕΡΓΙΝΑ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη μεταγγραφή του μεσοεπιθετικού ΣΑΜΨΩΝΙΔΗ ΓΕΩΡΓΙΟ από τον Α.Σ ΕΙΡΗΝΟΥΠΟΛΗΣ. Ο ΣΑΜΨΩΝΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ διετέλεσε αρχηγός την περασμένη αγωνιστική περίοδο στην Πρωταθλήτρια ομάδα της Α1 του Νομού μας όπου τίμησε τα χρώματα της ομάδας της ΕΙΡΗΝΟΥΠΟΛΗΣ τα τελευταία δύο χρόνια, ματώνοντας τα αντίπαλα δίχτυα τόσο στην Α2, όπου βγήκε και πρώτος σκόρερ, όσο και στην Α1.

Η εμπειρία του και οι παραστάσεις του σε ομάδες Πρωταθλιτισμού δίνουν τον τόνο για μια ανάλογη πορεία για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν, με τα χρώματα του ιστορικού Μ.Α.Σ ΒΕΡΓΙΝΑ.

Με αυτή τη μεταγγραφή η ομάδα της ΒΕΡΓΙΝΑΣ δίνει το στίγμα για την επιθυμία της διοίκησης και της Προέδρου κα. ΧΑΡΙΣΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑΣ, για ένα ρόστερ εφάμιλο των αγωνιστικών επιτυχιών του παρελθόντος.

Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ της Β ερασιτεχνικής Κατηγορίας του Νομού μας, Μ.Α.Σ ΒΕΡΓΙΝΑΣ, μπαίνει στο στίβο της Α2 με ένα ρόστερ που θα ζήλευαν πολλές ομάδες της Α1, κάνοντας τον προπονητή της ομάδας κ. ΜΕΛΙΟΠΟΥΛΟ ΠΑΣΧΑΛΗ, να τρίβει τα χέρια του από ικανοποιήση. ΟΙ μεταγγραφές της ομάδας: ΜΠΛΟΥΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΒΕΝΙΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΒΕΝΙΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ, ΤΑΧΤΑΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΓΚΟΓΚΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ x 2, ΑΡΑΠΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ καθώς και το ήδη υπάρχον ποιοτικό ρόστερ προμηνύουν μια χρονιά γεμάτο ποδοσφαιρικές συγκινήσεις.

Η Διοίκηση του Μ.Α.Σ ΒΕΡΓΙΝΑΣ εύχεται στο νέο της μεταγραφικό απόκτημα ΥΓΕΙΑ και καλή ποδοσφαιρική χρονιά.

Υ.Γ: Φήμες υπάρχουν ότι ο μήνας του μέλιτους της νέας διοίκησης ΔΕΝ έχει ακόμα τελειώσει.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected