Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – ΑΕ Χαρίεσσας 6-1 (photos)

11149584_958010257571349_6326570825875739756_nΈνα ημίχρονο ήθελε ο Κυπελλούχος ΠΑΟΚ, όχι μόνο για να κάμψει την αντίσταση των “κιτρινόμαυρων” αλλά και να φτάσει στα έξι τέρματα!

Η ομάδα του Χρήστου Υφαντίδη, μπροστά σε 100 περίπου θεατές, ήταν καταιγιστική στο δεύτερο μέρος και με πέντε τέρματα έφτασε στην πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα. Κόντρα σε μια ομάδα που έχει εξαιρετική παράδοση στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας (δύο νίκες τα τρία τελευταία χρόνια), ο ΠΑΟΚ απέδειξε πως παρά τις αποχωρήσεις πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών, έχει το ταλέντο και την ποιότητα να ξεχωρίσει και τη φετινή σεζόν.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο…480 δευτερόλεπτο της συνάντησης, με σκόρερ τον Χρήστο Ζωγράφο ο οποίος πέτυχε (εκτός του πιο γρήγορου τέρματος της αγωνιστικής) και το πρώτο της φετινής σεζόν στην Α1 Ερασιτεχνική. Οι “ασπρόμαυροι” έδειξαν εξ αρχής πως θα “καθαρίσουν” το παιχνίδι, ωστόσο η ΑΕΧ φάνηκε να συνέρχεται από το σοκ του τέρματος με το ξεκίνημα και ισορρόπησε το παιχνίδι.

Λίγο πριν τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ο Βαλάντης Τοπαλίδης με ωραία προσπάθεια έφερε το ματς στα ίσια για τους “κιτρινόμαυρους” και άπαντες επανέφεραν στη μνήμη τους παλαιότερες αναμετρήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες…

Το διάστημα όμως που όλα κρίθηκαν ήταν το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, όπου ένας…ορμητικός και με άγριες διαθέσεις ΠΑΟΚ εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την αμυντική αδράνεια των αντιπάλων και με πρωταγωνιστές τους Χρήστο Ζωγράφο και Σπύρο Κίτσα (χατ-τρικ αμφότεροι) έφτασαν στο εντυπωσιακό 6-1.

Να σημειώσουμε πως την πρώτη τους εμφάνιση για τις δύο ομάδες πραγματοποίησαν ο Γιώργος Κασαπίδης από πλευράς ΠΑΟΚ (το μόνο σίγουρο είναι πως θα παίζει στο ίδιο επίπεδο μέχρι τα 50…) που αποκτήθηκε από τη Δόξα Νάουσας και ο Χρήστος Φεζούλας για τους φιλοξενούμενους, που εντάχθηκε πρόσφατα στο ρόστερ από τον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Λαζάρου, με βοηθούς τους κ.κ. Γιάντση και Ιωσηφίδη.

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Κασαπίδης, Μπουκλάς (59′ Λαδάς), Βασιλείου, Κίτσας Λ., Θεοδώρου, Μπεκτάς, Καρατάσιος, Χαρισούδης (69′ Κίτσας Ν.), Κίτσας Σ., Ζωγράφος, Καραμήτσος (73′ Μαρτσέλος)

ΑΕ Χαρίεσσας : Οβεζίκογλου, Φωτιάδης, Χρυσαφίδης (62′ Τηλκερίδης), Καρολίδης, Αβετίδης, Κανδηλίδης, Τσάλμας, Κοτσογιαννίδης, Γκότσης (69′ Χατζηγεωργίου), Παμπουρίδης (57′ Φεζουλάς), Τοπαλίδης

*ευχαριστούμε θερμά το alexandriamou.gr για την ευγενική παραχώρηση των φωτογραφιών

**Η διοίκηση της ΑΕ Χαρίεσσας με ανακοίνωση που μας απέστειλε ευχαριστεί την αντίστοιχη του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, για την άψογη φιλοξενία

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected