Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Α1 Ερασιτεχνική – Συνεχίζεται και φέτος η ανάδειξη των MVP!

dscn24351Για τρίτη συνεχόμενη σεζόν, το ImathiaSportsNews θα βρίσκεται και πάλι δίπλα στον ποδοσφαιριστή, που είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής και αυτός που πρέπει να αναδεικνύεται μέσα από την προσπάθεια του.

Για το λόγο αυτό οι συνεργάτες της ιστοσελίδας αποφάσισαν να συνεχίσουν και φέτος τη συγκεκριμένη διαδικασία, με μία αλλαγή όσον αφορά το πως θα παραλαμβάνει ο ποδοσφαιριστής το γνωστό σε όλους βραβείο.

Η διαδικασία αυτή θα λαμβάνει χώρα φέτος όπως ακριβώς και στη Super League, με τον MVP να παραλαμβάνει το βραβείο του σε μία προπόνηση της ομάδας με τις καθιερωμένες φωτογραφίες. Η παραλαβή του θα γίνεται από πρόσωπο της αρεσκείας του το οποίο θα καλείται στο γήπεδο σε συγκεκριμένη μέρα και ώρα.

Όπως γνωρίζετε οι περισσότεροι, η διαδικασία αυτή πραγματοποιούνταν λίγο πριν την έναρξη ενός εντός έδρας αγώνα της ομάδας στην οποία ανήκε ο ποδοσφαιριστής, ωστόσο αυτό προκαλούσε αντιδράσεις με βαθυστόχαστες απορίες όπως “ποιος είναι αυτός που δίνει και αγαλματάκι” ή με νουθεσίες για το ότι καθυστερούσαμε την έναρξη του αγώνα για 90 δευτερόλεπτα (ενώ όλα τα ματς ξεκινούν στην καθορισμένη ώρα), όσο δηλαδή κρατούσε η παράδοση του βραβείου…

*Η επιλογή του ποδοσφαιριστή θα γίνεται και φέτος με ψηφοφορία μέσω της ιστοσελίδας αλλά με διαφορετική διαδικασία. Όλες οι λεπτομέρειες επ αυτού τη Δευτέρα σε ειδική ανάρτηση

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected