Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Φίλιππος Μελίκης 5-1 (photos)

DSCN9537Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τη φετινή σεζόν ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων, επικρατώντας με το ευρύ 5-1 του Φίλιππου Μελίκης.

Η ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου “αφυπνίστηκε” από το τέρμα που δέχτηκε στο 22ο λεπτό και με την είσοδο στον αγωνιστικό χώρο του περσινού πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος Βασίλη Παπαδόπουλου (πήρε τη θέση του τραυματία Χρήστου Μηνούδη) έβαλε…μπρος και με πέντε τέρματα έφτασε στην άνετη επικράτηση.

Από την άλλη πλευρά, το συγκρότημα του Γιάννη Γιάννου, αν και αρκετά επικίνδυνο στο πρώτο 20λεπτο, δεν κατάφερε να κρατήσει το υπέρ του σκορ και με σημαντικά λάθη στο δεύτερο μέρος, ξεκίνησε με το αριστερό τη φετινή σεζόν.

Ένα τέρμα για τον Φίλιππο από πολύ ωραία κάθετη πάσα στην πλάτη της άμυνας, με αποδέκτη της μπάλας τον Θανάση Ανδρίτσο ο οποίος με πλασέ άνοιξε το σκορ για τους “ερυθρόλευκους”.

Οι γηπεδούχοι έπρεπε πλέον να υπερβάλουν εαυτό για να γυρίσουν το ματς και πίεσαν τα αντίπαλα καρέ για να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση. Στο 42′ ο Γιώργος Ντάμτσιος πέρασε στο παιχνίδι τον Βασίλη Παπαδόπουλο στη θέση του Χρήστου Μηνούδη που αποχώρησε χωλαίνοντας, και ο έμπειρος επιθετικός, στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα πέτυχε την ισοφάριση, δίνοντας παράλληλα το σύνθημα για την αντεπίθεση.

Στο δεύτερο μέρος, η πίεση γινόταν ολοένα και πιο έντονη στα καρέ του Φίλιππου και στο 63′ φάνηκαν να τελειώνουν όλα. Το πολύ ωραίο “πάτημα” της μπάλας από τον Παπαδόπουλο βρήκε τον Αθανασιάδη σε θέση βολής και ο τελευταίος με ένα εκπληκτικό σουτ έστειλε τη μπάλα στο “παραθυράκι” της εστίας, δίνοντας προβάδισμα στο σκορ στην ομάδα του.

Tο ρεπορτάζ του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων είναι μία προσφορά του…

12008418_10205179604189840_1227993587_o

Ο Μέγας Αλέξανδρος είχε πια…λυθεί και δύο λεπτά αργότερα “γράφτηκε” το 3-1 όταν μετά τον ωραίο συνδυασμό Παπαδόπουλου-Ντάμτσιου ο τελευταίος έκανε το γέμισμα στην καρδιά της άμυνας όμως μετά από λάθος υπολογισμό αμυντικός του Φίλιππου έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Σαν να μην έφτανε αυτό στο 67′ ήταν η σειρά του Κώστα Χαλβατζή να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 4-1, μια φάση που διαμαρτυρήθηκαν οι φιλοξενούμενοι για επιθετικό φάουλ του σκόρερ.

Το τελικό 5-1 διαμόρφωσε ο Σάββας Αθανασιάδης στο 73′ μετά από ωραία πάσα του Παπαδόπουλου, το δεύτερο προσωπικό του αρχηγού σήμερα για τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Χρυσάνης, με βοηθούς τους κ.κ. Γαβρά και Καρυπίδη.

DSCN9539DSCN9538

Συνθέσεις

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Μουσκεφτάρας, Παντριάς, Δρομπουλιανούδης, Τερζίδης, Μηνούδης Α., Μηνούδης Χ. (42′ λ.τ. Παπαδόπουλος), Σαλτουρίδης, Σερμπίνης, Ντάμτσιος, Αθανασιάδης, Βελικούδης (57′ Χαλβατζής / 78′ Ασημακόπουλος).

Φίλιππος Μελίκης : Τσιώμος, Παρσόπουλος Χ., Ντόβας, Σαχπατζίδης, Μηλιώτης Β. (46′ Γούτσης), Χασάν, Τεγούσης, Παράσχος (75′ Τζιάλι), Πιτσάβας, Ανδρίτσος, Παρσόπουλος Α.

*ευχαριστούμε θερμά το alexandriamou.gr για την ευγενική παραχώρηση των φωτογραφιών

**Έντονες οι αντιδράσεις από πλευράς φιλοξενούμενων για το σημερινό παιχνίδι. Χαρακτηριστικό το post του Θανάση Ανδρίτσου, το οποίο κοινοποίησε και η σελίδα του Φίλιππου στο facebook, επικροτώντας την άποψη του ποδοσφαιριστή του λέγοντας “Κοινοποιούμε την ανάρτηση του ποδοσφαιριστή μας Θανάση Ανδρίτσου επειδή μας εκφράζει απόλυτα και ως Διοίκηση. Δεν έχουμε να πούμε τίποτα περισσότερο…”

Αναλυτικά το post :

“Πολλά συγχαρητήρια στους διαιτητές που έπαιζαν στα Τρίκαλα. Δεν θα πω πολλά μόνο εύχομαι όπως αδίκησαν την ομάδα μου σήμερα, τέτοια αδικία να βρουν μπροστά τους και αυτοί. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα να μη σέβεσαι όλο τον κόσμο του αθλητισμού ξεφτιλίζοντας έτσι έναν αγώνα. Δεν με πείραξε η ήττα με πείραξε η αδικία. Ντροπή μόνο..

ΥΓ. οι αποφάσεις τους δεν ήταν θέμα λάθους ή ασχετοσύνης ήταν καθαρά αντιπάθειας ή αλλοίωση αποτελέσματος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected