Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Πιερικός – Ηρακλής Αμπελοκήπων (1-0) Αισθητά βελτιωμένοι οι Κατερινιώτες

DSC_0298(1)Φιλική νίκη επί του Ηρακλή Αμπελοκήπων (1-0) για τον Πιερικό που έδειξε βελτίωση στο παιχνίδι του.

Τις εντυπώσεις απ’ την πεντάρα που δέχθηκε προ ημερών από τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας διασκέδασε απόψε ο Πιερικός.

Οι μελανόλευκοι -παρουσία 40 οπαδών τους- επικράτησαν 1-0 του Ηρακλή Αμπελοκήπων, στη Δυτική Θεσσαλονίκη κι έδειξαν βελτίωση σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια τους.

Ο υπό δοκιμή Τσιώλης έβγαλε ωραία μπαλιά στο 65′ για τον Γεωργίου κι αυτός από κοντά χάρισε τη φιλική νίκη στην ομάδα του, με τον Νίκο Ζαλίκα να δοκιμάζει αρκετά πρόσωπα και σχήματα. Οι ποδοσφαιριστές του αυτή τη φορά ήταν πιο συγκεντρωμένοι κι έφτασαν στη νίκη απέναντι σε μια ομάδα εξίσου Γ’ Εθνικής.

Το πρόσωπο που έδειξε ο Πιερικός ειδικά στο δεύτερο μέρος ήταν απολύτως ικανοποιητικό (συνεχόμενες τελικές, δοκάρι του Καράμπελα, μεγάλη ευκαιρία με Παπαδόπουλο κτλ) και άφησε μια νότα αισιοδοξίας. Άλλωστε ακόμα το ρόστερ δεν έχει ολοκληρωθεί, ενώ η χημεία δεν έχει έρθει ακόμα, αφού μιλάμε για ένα νέο σύνολο!

Πιερικός (Νίκος Ζαλίκας) : Φιρινίδης, Παπουτσογιαννόπουλος, Ιορδανίδης, Κωτσιάς, Ανδρεάδης, Παπαδόπουλος, Κωνσταντίνου, Πέεφ, Τσιώλης (δοκιμή), Καράμπελας, Γεωργίου. Έπαιξαν και οι Παπατολίκας, Νταντίνης, Τροίρης, Καρτσαμπάς, Δαδάκος.

*pierikosnews.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected