Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Ήττα εξελίξεων του Παναθηναϊκού στη Νέα Σμύρνη

panathinaikosittaΣτη Νέα Σμύρνη ο Πανιώνιος έβαλε φωτιά (1-0) στην ομάδα-φάντασμα που παρουσιάζει ο Αναστασίου από το ξεκίνημα της σεζόν και πλέον η κατάσταση είναι οριακή για όλους στον Παναθηναϊκό.

Την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισε ο Παναθηναϊκός από τον ψυχωμένο Πανιώνιο στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης (1-0) χάρη στο γκολ του Μπακασέτα στο 33′. Μία ήττα πισωγύρισμα που έριξε αλάτι στις ανοιχτές πληγές του “Τριφυλλιού” και πανηγυρίστηκε δεόντως από τους “κυανέρυθρους”.

Ο Παναθηναϊκός είχε τραγική αγωνιστική εικόνα και έκανε την πρώτη του κλασσική ευκαιρία στο 58′, όντας άψυχος, αγχωμένος και “μπλοκαρισμένος” από τις επιλογές του Γιάννη Αναστασίου. Οταν δε γνωρίζεις εκ των προτέρων πόσο σημαντικό είναι το ματς και το αντιμετωπίζεις με τέτοια υποτονικότητα, τότε προφανώς δεν γνωρίζεις που βρίσκεσαι και πως έχει η κατάσταση στην ίδια σου την ομάδα.

Μέσα σ’ όλα υπήρχε βέβαια και ένας κάκιστος διαιτητής, ο Παππάς από την Αθήνα που ανακάλυψε φάουλ στη φάση του γκολ που έκρινε το ματς και διαμόρφωσε το αποτέλεσμα, με την γκέλα ολκής του Στιλ στο χτύπημα του Μπακασέτα να έπεται παρότι έκλεψε την παράσταση.

περισσότερα στο sdna.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected