Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Βυζάντιο Κοκκινοχώματος – Καβάλα (1-1) Μοιρασιά για στο γειτονικό φιλικό ντέρμπι

KEFAL1-604x445Η είσοδος του Γρηγόρη Παπαδόπουλου, στο β` μέρος,  έδωσε περισσότερη ενέργεια στον ΑΟΚ, όπως επίσης και οι αλλαγές του Μπαντάνη και του Πτηνόπουλου, στο τελευταίο διάστημα του αγώνα.

Γενικά όμως  χρειάζεται βελτίωση σε αρκετά πράγματα.  Κυρίως στον άξονα.

Ο Ανυφαντάκης αυτή τη φορά έπαιξε με 4 αμυντικούς. Δεξιά ο Σταματόπουλος, αριστερά ο Μαργαρίτης, δυο στόπερ ο Λιόλιος και ο Τουμανίδης.

Στο κέντρο δυο αμυντικοί μέσοι, ο Δέντσας και ο πολύ καλός για 45 λεπτά, Παληγεώργος. Ο Μπρατσιάνι είχε ελεύθερο ρόλο ενώ ο Καζάκης αγωνίστηκε στη θέση του σέντερ φορ. Ο Παππάς και ο Δουμάνης ήταν οι δυο πλάγιοι. Ο ΑΟΚ ήταν φλύαρος στο πρώτο ημίχρονο.  Καλή κυκλοφορία της μπάλας αλλά χωρίς ουσία. Επίσης πάλι αρκετά λάθη, στην άμυνα.

Στην επανάληψη ο Γ. Παπαδόπουλος έκανε πιο επικίνδυνο τον ΑΟΚ, στις στημένες φάσεις.  Ο Μπαντάνης και ο Πτηνόπουλος στη δεξιά πλευρά, ήταν… ορεξάτοι.

Το Βυζάντιο στο πρώτο μέρος, κέρδισε τις μονομαχίες στο κέντρο με τον ουσιαστικό Αποστόλου αλλά και τους Καρλόπουλο, Κεφαλά.   Ο Αποστολίδης σε ρόλο σέντερ φορ, πέτυχε ένα ωραίο γκολ σε εκτέλεση ενώ ο Γαλακτερός από την αριστερή πτέρυγα με τον Μπαρέτα, έκαναν καλή δουλειά.  Η ομάδα του Μαγκαφίνη είχε μερικούς πολύ καλούς αυτοματισμούς. Στην άμυνα ο Μουσικάκης έδωσε λύσεις.   Εκεί που υστέρησε το Βυζάντιο ήταν στις αρχές του β` μέρους, όπου δεν είχε καλά μαρκαρίσματα στις στημένες φάσεις.

Σίγουρα οι γηπεδούχοι,  παρουσιάστηκαν ανταγωνιστικοί σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Κυρίως έπεισε το Βυζάντιο, στο πρώτο ημίχρονο. Όταν μάλιστα ετοιμαστεί περισσότερο ο Καρλόπουλος, θα ανέβει η ομάδα ακόμη περισσότερο.

Το φιλμ του αγώνα

Στο 23` ο Μπαρέτας βρίσκει στην πλάτη της άμυνας τον Αποστολίδη και αυτός με πολύ ωραίο σουτ, κάνει το 1-0.

29` Σέντρα Παππά, κεφαλιά Καζάκη, η μπάλα περνάει παράλληλα από την εστία.

36` Σου του Δουμάνη, μπλοκάρει ο Σουμουλίδης.

47` Κόρνερ Γ. Παπαδόπουλου, κεφαλιά του Λιόλιου, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

56` Φάουλ Γ. Παπαδόπουλου, η μπάλα λίγο άουτ.

58` Σουτ του Καζάκη από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή και απόκρουση του Σουμουλίδη σε κόρνερ.

79` Αστοχεί από τα 3 μέτρα ο Α. Παπαδόπουλος, στη μεγαλύτερη ευκαιρία του ΑΟΚ.

81` Σου του Κεφαλά, μπλοκάρει ο Αθανασίου.

84` Ολιγωρία Ουζούνογλου- Κάπατζη, τρυπώνει ο Πτηνόπουλος και με πλασέ το 1-1.

86` Κόρνερ Γ. Παπαδόπουλου, κεφαλιά Τουμανίδη, πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Συνθέσεις

Βυζάντιο: Σουμουλίδης (82′ Καγκελίδης), Γαλακτερός (62′ Κάπατζης), Ματεντζίδης, Μουσικάκης (75′ Ουζούνογλου), Αποστόλου, Δαγκούλης (57′ Καζαντζίδης), Κεφαλάς, Τσίλογλου (75′  Ασλανίδης), Μπαρέτας (80′ Σαουλίδης), Αποστολίδης (78′ Ντομί).

Καβαλα : Αθανασίου, Σταματόπουλος (66′ Μπλιός), Μαργαρίτης, Τουμανίδης, Λιόλιος (60′ Μπάτζιος), Παληγεώργος (77′ Αμβρόσιος Παπαδόπουλος),  Παππάς (66′ Μπαντάνης), Δέντσας (70′ Κανούλας), Μπρατσιάνι (46′ Παπαδόπουλος Γ.), Δουμάνης (77′ Πτηνόπουλος), Καζάκης (77′ Παντελίδης).

proininews.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected