Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Καταγγελία : “Κοιμόμασταν τρεις μέρες στο αεροδρόμιο!

tia

Ο Ζοζέ Τιάγκο προερχόμενος από μία ικανοποιητική σεζόν με την Μαρίτιμο Β΄, στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία του πορτογαλικού πρωταθλήματος κατάφερε να πάρει για πρώτη φορά στην καριέρα του μεταγραφή σε ομάδα του εξωτερικού.

Στα 24 του εγκατέλειπε τη Νήσο Μαδέιρα προκειμένου να διεκδικήσει το όνειρο του.

Υπέγραψε στον Ερμή Αραδίππου και ξεκίνησε προπονήσεις με τη νέα του ομάδα. Το γεγονός πως δεν μιλάει αγγλικά δημιουργούσε κάποια προβλήματα στην προσαρμογή του.

Η άφιξη της συντρόφου του στην Μεγαλόνησο τον βοήθησε να εγκλιματιστεί στις νέες συνθήκες, ωστόσο τα πράγματα δεν έδειχναν ευοίωνα.

Λίγες μέρες μετά τις πρώτες προπονήσεις του με τον Ερμή, ο Ζοζέ Τιάγκο υπέγραψε συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας με μισθό 2.500 ευρώ, ενώ του παρέχονταν διαμονή, αυτοκίνητο και αεροπορικά εισιτήρια.

Δεν πέρασαν, παρά μόνο 24 ώρες και όπως τονίζεται στην ιστοσελίδα futebolportugal.clix ο Ζοζέ Τιάγκο είδε την γη να χάνεται από τα πόδια του.

Ξαφνικά βρέθηκε εκτός πλάνων. Εντελώς ξεκρέμαστος μολονότι όπως ισχυρίζεται τον κάλυπτε η συμφωνία.

Για κακή του τύχη ο Πορτογάλος δεν έλαβε αντίγραφο του συμβολαίου που υπέγραψε με συνέπεια να μην αναγνωρίζονται οι υπογραφές.

Παράλληλα ο πρώην παίκτης της Μαρίτιμο Β΄ ειδοποιήθηκε από το ξενοδοχείο στο οποίο διέμενε πως ο σύλλογος δεν είχε καταβάλει τα οφειλόμενα.

Έτσι, ο Ζοζέ Τιάγκο αναγκάστηκε να ξοδέψει όλες τις οικονομίες του προσπαθώντας απεγνωσμένα για δύο εβδομάδες να βρει λύση στο πρόβλημα του.

Ακόμη και ο ατζέντης του Πορτογάλου μπακ τον άφησε στην μοίρα του με συνέπεια να φτάσει στο σημείο να κοιμηθεί για τρεις νύχτες από κοινού με την σύντροφο του στο αεροδρόμιο της Λάρνακας!

«Κοιμόμασταν στα καθίσματα και τρώγαμε σάντουιτς», τόνισε χαρακτηριστικά.

Τελικά, η λύση βρέθηκε χάρη στην παρέμβαση της Ένωσης Πορτογάλων ποδοσφαιριστών.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected