Διάφορα

Η απίστευτη διάσωση άνδρα που επιχείρησε να αυτοκτονήσει και ο “Χουντίνι” που τα…είδε όλα! (vids)

viralΜια απίστευτη διάσωση έλαβε χώρα στην Κίνα όταν ένας αστυνομικός πέταξε, κυριολεκτικά, για να σώσει έναν άνδρα που είχε ανεβεί στο μπαλκόνι και απειλούσε να αυτοκτονήσει.

Ένας άνδρας στην Κίνα θέλησε να βάλει τέλος στη ζωή του, ωστόσο δεν είχε υπολογίσει τους “νίνζτα αστυνομικούς” που κλήθηκαν για τη διάσωσή του.

Ένας άριστα εκπαιδευμένος, όπως αποδείχθηκε, αστυνομικός “πέταξε” όντας δεμένος με σκοινιά και έπιασε τον πανικοβλημένο άνδρα που ήθελε να βάλει τέλος στη ζωή του. Έτσι, ο αστυνομικός και οι συνεργάτες του παγίδευσαν τον απεγνωσμένο νεαρό, που επιθυμούσε να αυτοκτονήσει λόγω οικογενειακών συγκρούσεων.

Τα τοπικά μέσα, αλλά και ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί στο σημείο και παρακολουθούσε με κομμένη την ανάσα την βγαλμένη από ταινία δράσης διάσωση, ανακήρυξαν τους αστυνομικούς που συμμετείχαν στην επιχείρηση ήρωες.

Viralnova

Επίδοξος «Χουντίνι» κόντεψε να πνιγεί εκτελώντας ένα νούμερο απόδρασης

Ένας καλλιτέχνης των αποδράσεων αναγκάστηκε να ακυρώσει την εμφάνισή του σε ένα πολυδιαφημισμένο σόου «μαγείας» στο Νιου Τζέρσι το βράδυ της Τρίτης, αφού κόντεψε να πνιγεί νωρίτερα το ίδιο απόγευμα, εκτελώντας ένα νούμερο για την προώθηση της παράστασης.

Προκειμένου να διαφημίσουν την παράστασή τους, ο Σπένσερ Χόρσμαν και οι άλλοι συντελεστές του σόου συγκεντρώθηκαν χτες το απόγευμα έξω από το θέατρο που θα εμφανίζονταν σε λίγες ώρες, για να δώσουν στο κοινό μία «γεύση» από τις ικανότητές τους,

Ο Χόρσμαν, ο οποίος αυτοχαρακτηρίζεται ως «κωμικός καλλιτέχνης αποδράσεων», κλειδώθηκε σε ένα διάφανο γυάλινο κουτί γεμάτο νερό, το οποίο στη συνέχεια ανυψώθηκε από έναν γερανό ώστε το κοινό να μπορεί να θαυμάσει την εντυπωσιακή του διαφυγή.

Ωστόσο, η περιέργεια και ο θαυμασμός του συγκεντρωμένου πλήθους σύντομα μετατράπηκε σε τρόμο, όταν έγινε αντιληπτό ότι ο νεαρός άνδρας δεν μπορούσε να ανοίξει την τελευταία κλειδαριά.

Συνειδητοποιώντας ότι ο Χόρσμαν πνίγεται μπροστά στα μάτια του κοινού, οι συνάδελφοί του έσπευσαν να τον ελευθερώσουν. Λίγα λεπτά αργότερα, ένα ασθενοφόρο που είχε καλέσει κάποιος από το κοινό έφτασε έξω από το θέατρο και μετέφερε τον επίδοξο «Χουντίνι» στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected