Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Στις επάλξεις και μάλιστα με Γουναρίδη κάτω από τα γκολπόστ!

GOUNARIDIS-542x260Αρχίζει την προσεχή Κυριακή το πρωτάθλημα γ’ εθνικής κατηγορίας, στον α’ όμιλο του οποίου συμπεριλαμβάνεται ο Εθνικός Νέου Αγιονερίου.

Η ομάδα του νομού Κιλκίς δίνει τον πρώτο αγώνα της εντός έδρας (στο δημοτικό στάδιο Κιλκίς), με αντίπαλο την αντίστοιχη της Θύελλας Φιλώτα Φλώρινας, και με ώρα έναρξης 4.30 το απόγευμα.

Στις τάξεις της επικρατούν συγκρατημένη αισιοδοξία και ήρεμη αποφασιστικότητα για συνέχιση της περυσινής επιτυχούς παρουσίας ενώ όλοι κάνουν λόγο γιά ετοιμότητα ανταπόκρισης στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος.

Μάλιστα λίγες ημέρες πριν την έναρξη ο Εθνικός ανακοίνωσε την απόκτηση του έμπειρου τερματοφύλακα Στέφανου Γουναρίδη που έμεινε ελεύθερος από την Επισκοπή, ενώ ξεκίνησε την σταδιοδρομία του από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και αγωνίσθηκε σε Καβάλα, Αγροτικό Αστέρα, ΟΦΗ, και Άρη.

Ο 25χρονος πορτιέρο αντικαθιστά τον Χρήστο Καλογεράκη, που αιφνιδίως αποχώρησε από την ομάδα, στην δύναμη της οποίας εντάχθηκε και ο επιθετικός Γιάννης Καλαϊτζίδης.

Στον τελευταίο «δυνατό» φιλικό αγώνα προετοιμασίας που διεξήχθη στο γήπεδο Ν.Αγιονερίου ο Εθνικός ηττήθηκε από τον Αγροτικό Αστέρα με 2-0, αφήνοντας όμως ικανοποιητικές εντυπώσεις και δείχνοντας ότι βρίσκεται σε «καλό δρόμο» εν όψει του πρωταθλήματος.

*maxitis.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected